Χάνει τη Φινλανδία ο Σόρντο

Νίκος Τσιώκος
Χάνει τη Φινλανδία ο Σόρντο
Ο Ντάνι Σόρντο θα μείνει εκτός για το Ράλι Φινλανδίας, μετά το ατύχημά του σε δοκιμές, που οφείλεται σε σπασμένη ανάρτηση ύστερα από άλμα, και αναμένεται να επανέλθει στη Γερμανία. Στη θέση του ο Κέβιν Άμπρινγκ.

Εκτός του Ράλι Φινλανδίας θα μείνει ο Ντάνι Σόρντο, μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε στις δοκιμές της Hyundai ενόψει του αγώνα. Αυτό οφείλεται σε σπασμένη ανάρτηση, ύστερα από άλμα, με τον Ισπανό να μεταφέρεται στο νοσοκομείο με σπασμένο σπόνδυλο.

Πάντως, στη νοτιοκορεάτικη ομάδα έχουν δουλέψει αρκετά πάνω στο i20 για να σιγουρέψουν ότι δε θα συμβεί ξανά στο μέλλον, όπως παραδέχτηκε ο Μισέλ Ναντάν. «Έχουμε επαναπρογραμματίσει το πρόγραμμα των δοκιμών πριν τον αγώνα από την περασμένη Παρασκευή για να ολοκληρώσουμε τις προετοιμασίες μας πριν ξεκινήσει ο αγώνας.

Ήδη έχουμε αναγνωρίσει την αιτία του ατυχήματος του Ντάνι και έχουμε κάνει όλα τα απαραίτητα βήματα για να εξασφαλίσουμε ότι δε θα δούμε επανάληψη του προβλήματος. Θέλουμε να ξεκινήσουμε το δεύτερο μισό της σεζόν με τον ίδιο τρόπο που τελειώσαμε το πρώτο, στο βάθρο. Είχαμε κάποιες αξιοπρεπείς εμφανίσεις στη Φινλανδία της δύο τελευταίες χρονιές, αλλά ακόμα δεν έχουμε βρεθεί στην πρώτη τριάδα, οπότε αυτός είναι ο στόχος μας αυτό το τριήμερο», ανέφερε το αφεντικό της Hyundai.

Όσο για την επιστροφή του Σόρντο, αυτή αναμένεται να γίνει στο Ράλι Γερμανίας το τετραήμερο 18-21 Αυγούστου, με τον Κέβιν Άμπρινγκ να παίρνει τη θέση για τον προσεχή αγώνα. «Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι γι' αυτό. Το Ράλι Φινλανδίας είναι ξεχωριστό, οι δρόμοι είναι πολύ γρήγοροι και οι οπαδοί παθιασμένοι για τα Ράλι. Έχει εκπληκτική ατμόσφαιρα», δήλωσε ο Ολλανδός.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!