Κίμι για πρόεδρος και γάμο (pics)

Νίκος Τσιώκος
Κίμι για πρόεδρος και γάμο (pics)
Το φαν κλαμπ της Μίντου Φίρτανεν θέλει πρόεδρο τον Κίμι Ραϊκόνεν, που φέρεται ότι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του στις καλοκαιρινές διακοπές της Formula1.

Μπορεί να μην έχει ανταγωνιστικό μονοθέσιο στα χέρια του, όμως όλα φαίνεται πως βαίνουν καλώς για τον Κίμι Ραϊκόνεν. Ο Iceman έχει συνεχώς μεγάλη στήριξη, ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Ferrari για μία ακόμη χρονιά και στον αγώνα της Ουγγαρίας έδωσε μεγάλη μάχη με τον Μαξ Φερστάπεν. Ωστόσο, τα πράγματα πάνε καλά για τον Iceman και εκτός πίστας.

Έχει συνέχεια δίπλα του τη σύντροφό του, Μίντου Φίρτανεν, την οποία μάλιστα θα παντρευτεί κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών της Formula1.

Αυτό αποκαλύπτουν τα μέσα ενημέρωσης της χώρας του και τονίζουν ότι ο γάμος θα γίνει στην Ιταλία και πως το ζευγάρι θα έχει μαζί του και τον 18μηνών γιο του, Ρόμπιν, τη στιγμή που αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που ο Φινλανδός θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Άλλωστε, το φαν κλαμπ της Μίντου θέλει για πρόεδρο τον Κίμι, όπως ανέφερε σε πανό που αναρτήθηκε στις κερκίδες του Ουγγαρόρινγκ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!