Θέλει να προσελκύσει πελάτες με Pokemon Go η Mercedes-Benz!

Νίκος Τσιώκος
Θέλει να προσελκύσει πελάτες με Pokemon Go η Mercedes-Benz!
Αρκετοί αντιπρόσωποι της Mercedes-Benz θέλουν να εκμεταλλευτούν την... τρέλα που επικρατεί με το Pokemon Go για να προσελκύσουν πελάτες!

Μία... τρέλα ή μόδα μπορεί να οδηγήσει ακόμα και αντιπρόσωπους αυτοκινήτων σε κινήσεις που δε συνηθίζουν. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως ισχύει και στην περίπτωση της Mercedes-Benz με την περίφημη, πλέον, εφαρμογή Pokemon Go! Αρκετοί αντιπρόσωποι της γερμανικής μάρκες θέλουν να εκμεταλλευτούν την... τρέλα που επικρατεί με την εν λόγω εφαρμογή για να προσελκύσουν πελάτες!

Πώς γίνεται αυτό; Μέσω μίας ενότητας, στην οποία οι άνθρωποι της Mercedes-Benz δίνουν οδηγίες για το πώς να χρησιμοποιήσουν το Pokemon Go, που έχει γίνει viral τον τελευταίο μήνα! Πάντως, είναι απορίας άξιο πόσα αυτοκίνητα θα πουληθούν με αυτή τη νέα προσπάθεια, καθώς το εν λόγω game έχει προσεγγίσει περισσότερο τις μικρές γενιές, που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν ένα «ασημί βέλος»!

Τέλος, να σημειώσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Merc επιχείρησε μέσω ενός παιχνιδιού να προσελκύσει κόσμο, καθώς δεν πάει πολύς καιρός από τότε που χρησιμοποίησε το Mario Kart 8, στο οποίο οι παίκτες μπορούσαν να μπουν στο τιμόνι του GLA SUV.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!