Η απάντηση του Αριβαμπένε στις κριτικές

Νίκος Τσιώκος
Η απάντηση του Αριβαμπένε στις κριτικές
Στις κριτικές που ακούνται στη Ferrari απάντησε ο Μαουρίτσιο Αριβαμπένε παρακαλώντας τους πάντες να αφήσουν τους ανθρώπους της Scuderia να δουλέψουν ειρηνικά.

Η κακή χρονιά της Ferrari μέχρι τώρα έχει φέρει και έντονη κριτική, με δεδομένο ότι στη Scuderia έκανα λόγο ακόμα και για τίτλο πριν την έναρξη της φετινής σεζόν. Στις κριτικές, λοιπόν, απάντησε ο Μαουρίτσιο Αριβαμπένε, ο οποίος παρακάλεσε τους πάντες να αφήσουν ήσυχους τους ανθρώπους της ομάδας του Μαρανέλο να κάνουν τη δουλειά τους.

«Ο Σεμπ ποτέ δεν είπε ότι δεν του άρεσε η ατμόσφαιρα στη Ferrari, το επιβεβαίωσε πολλές, πολλές φορές ότι είναι άνετος. Πριν από δύο μήνες όλοι ρωτούσαν συνέχεια για τον Κίμι και το συμβόλαιό του. Μετά τον Κίμι, ήταν σειρά μου κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα και για τους επόμενους μήνες επειδή ο Άλισον έπαιρνε τη δουλειά μου, αν δεν κάνω λάθος.

Μετά επιβεβαιώσαμε τον Κίμι και τώρα μιλούν για τον Φέτελ και ότι θα φύγει. Πιο πιθανό είναι πάρω εγώ τη δουλειά του και μετά να επιστρέψει και να πάρει αυτός τη δική μου! Οπότε, σας παρακαλώ αφήστε μας να δουλέψουμε ειρηνικά», ανέφερε ο επικεφαλής της πιο ιστορικής ομάδας της Formula1.

Πάντως, η πίεση είναι μεγάλη στη Ferrari, καθώς όχι μόνο δεν έχει επιτευχθεί ο στόχος (επιστροφή στην κορυφή), αλλά κινδυνεύει να χάσει και τη δεύτερη θέση, με τη Red Bull να πλησιάζει στον πόντο, με το πέρας του Γκραν Πρι της Ουγγαρίας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!