Χόρνερ: «Μπροστά από τη Ferrari πριν το διάλειμμα»

Νίκος Τσιώκος
Χόρνερ: «Μπροστά από τη Ferrari πριν το διάλειμμα»
Ο Κρίστιαν Χόρνερ έθεσε ως στόχο η Red Bull να περάσει τη Ferrari στη βαθμολογία στο Γκραν Πρι της Γερμανίας και αποκάλυψε ότι η διαφορά του κινητήρα της Renault από αυτόν της Mercedes είναι περίπου 47 ίπποι.

Η Red Bull συνεχίζει τη βελτίωση και η Ferrari την απογοήτευση. Γι' αυτό και οι «κόκκινοι ταύροι» έχουν πλησιάσει τη Scuderia στη βαθμολογία, με τον Κρίστιαν Χόρνερ να θέτει ως στόχο η ομάδα του να βρεθεί μπροστά από αυτή του Μαρανέλο στο Γκραν Πρι της Γερμανίας, το οποίο θα είναι το τελευταίο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές της Formula1. «Στόχος μας είναι πάμε στο καλοκαιρινό διάλειμμα όντας μπροστά από τη Ferrari.

Αυτό θα είναι δύσκολο στο Χοκενχάιμ επειδή δεν είναι από τις πιο δυνατές πίστες, όμως ανυπομονούμε γι' αυτό», είπε ο επικεφαλής της RBR, που αποκάλυψε ότι η διαφορά του κινητήρα της Renault απέχει 47 ίππους από αυτόν της Mercedes. «Κατά καιρούς έχουμε δει την πραγματική απόδοση της Mercedes. Η Ουγγαρία είναι παρόμοια με το Μονακό, αλλά δεν το ίδιο και η επόμενη μεγάλη ευκαιρία για μας θα είναι η Σιγκαπούρη», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!