Απήχθη η πεθερά του Μπέρνι Έκλεστοουν;

Πέτρος Πιτσίνης
Απήχθη η πεθερά του Μπέρνι Έκλεστοουν;
Η μητέρα της τρίτης γυναίκας που παντρεύτηκε το αφεντικό της Formula 1 φέρεται να έχει πέσει θύμα απαγωγής στην περιοχή του Ιντερλάγκος του Σάο Πάολο, την Παρασκευή.

Σύμφωνα με Βραζιλιάνικα δημοσιεύματα, η πεθερά του Μπέρνι Έκλεστοουν, Απαρεσίδα Σανκ, απήχθη από το Ιντερλάγκος του Σάο Πάολο την Παρασκευή, 22/7. Τα λύτρα που ζητούν φτάνουν τα 33 εκατομμύρια Ευρώ (120 εκατ. Real Βραζιλίας), τα περισσότερα που έχουν ζητηθεί ποτέ στη χώρα, ώστε να την αφήσουν ελεύθερη.

Αν τελικά τα δημοσιεύματα του τύπου αποδειχθούν αληθή, θα είναι η δεύτερη φορά που αντιμετωπίζει ανάλογη κατάσταση ο Έκλεστοουν, καθώς ο Μάρτιν Πέκαμ το 2012 απειλούσε πως θα απαγάγει την κόρη του, Τάμαρα, αν δεν του έδινε 238.000€. Τελικά, η ιστορία έληξε αναίμακτα και ο Πέκαμ τιμωρήθηκε με πενταετή φυλάκιση.

Η Φαμπιάνα Φλόσι είναι η τρίτη γυναίκα που παντρεύτηκε το αφεντικό της F1 και γνωρίστηκαν το 2009, αφού η ίδια δούλευε στο Γκραν Πρι της Βραζιλίας. Τρία χρόνια αργότερα, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και είναι μαζί μέχρι και σήμερα. Τέλος, διάφοροι φόβοι έχουν προκληθεί από τη συγκεκριμένη απαγωγή, καθώς αυτή συνέβη μόλις 10 μέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!