Αυτή είναι η μικρότερη Honda CBR-RR (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Αυτή είναι η μικρότερη Honda CBR-RR (video)
Μια supersport μοτοσυκλέτα σε σμίκρυνση είναι η νέα CBR250RR, ενώ παντρεύει τέλεια τις καλές επιδόσεις με την καθημερινή ευχρηστία στην πόλη και τη φιλικότητα στον αναβάτη!

Η Honda έχει μακρά παράδοση στην κατηγορία των supersport μοτοσυκλετών, αλλά και των μικρών γρήγορων μοντέλων. Η νέα CBR250RR είναι το τελευταίο της δημιούργημα και εφοδιάζεται με έναν υδρόψυκτο τετράχρονο τετραβάλβιδο κινητήρα 250 κυβικών, που προσφέρει οικονομία και ευκολία στις μετακινήσεις στην πόλη, ενώ διακρίνεται και για τις επιδόσεις του στην πίστα.

Η μοτοσυκλέτα εφοδιάζεται επίσης με τεχνολογία Throttle-by-Wire (TBW) και έχει τρία προγράμματα λειτουργίας του μοτέρ, που το προσαρμόζουν ανάλογα με την περίσταση. Το νέο πλαίσιο σύμφωνα με τη Honda συνδυάζει την ακαμψία και τη στιβαρότητα με την ευελιξία και η ανάρτηση Pro-Link, μαζί με τα ισχυρά φρένα (δίσκοι 210 χλστ εμπρός και 240 χλστ πίσω) εγγυώνται κορυφαία συμπεριφορά ακόμη και σε απαιτητική οδήγηση.

Στο κομμάτι της εμφάνισης, η μικρότερη CBR-RR δανείζεται στοιχεία από τις μεγαλύτερες «αδερφές» της και ξεχωρίζουν τα διπλά φώτα LED εμπρός. Η CBR250RR παρουσιάστηκε αρχικά ως πρωτότυπο στην έκθεση του Τόκιο το 2015, όμως τελικά, πέρασε στην παραγωγή. Θα κατασκευάζεται στην Ινδονησία και το λανσάρισμά της θα ξεκινήσει από εκεί στο τέλος του 2016, ενώ αργότερα θα φτάσει και στην Ιαπωνία. Ακόμη, δεν έχει γίνει γνωστό σε ποιες αγορές θα διατεθεί. Σύντομα πάντως, θα παρουσιαστεί και έκδοση με ABS. Δείτε το βίντεο!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!