Έρχεται το νέο Megane RS από τη Renault (pics)

Νίκος Τσιώκος
Έρχεται το νέο Megane RS από τη Renault (pics)
Σε φάση εξέλιξης βρίσκεται το νέο Megane RS από τη Reanult, με τη γαλλική εταιρεία να πηγαίνει στη Νότια Ευρώπη για δοκιμές.

Το επόμενο Megane RS ετοιμάζει η Renault. Το εν λόγω μοντέλο βρίσκεται σε φάση εξέλιξης, όμως έχει μερικά από τα τυπικά χαρακτηριστικά ενός RS. Συγκεκριμένα, μπορεί να παρατηρήσει κανείς τη διπλή εξάτμιση στο κέντρο, τα υψηλής απόδοσης δισκόφρενα της Brembo και τους μεγαλύτερους τροχούς. Όσον αφορά τον σχεδιασμό, θα βασίζεται στις τελευταίες εκδόσεις Megane, αλλά με μερικές βελτιώσεις στο στιλ και από αεροδυναμικής πλευράς.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την απόδοση, σύμφωνα με τον αναπληρωματικό επικεφαλής σχεδιασμού της Renault, Άντονι Λο, θα... φοράει έναν υπερτροφοδοτούμενο δίλιτρο κινητήρα, που θα αποδίδει ισχύ πάνω από 300 ίππους και μετάδοση της κίνησης στους μπροστινούς τροχούς, τη στιγμή που θα είναι διαθέσιμο με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, αλλά και με χειροκίνητο έξι ταχυτήτων.

Μάλιστα, τονίζεται ότι με περισσότερη ισχύ και ροπή, το νέο Megane RS θα μπορεί να προκαλέσει ή και να ξεπεράσει αυτοκίνητα όπως τα Honda Civic Type R, VW Golf GTI Clubsport S και Ford Focus RS. Τέλος, να σημειώσουμε ότι το ντεμπούτο του αναμένεται να γίνει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο του 2017, με τις πρώτες παραγγελίες να προγραμματίζονται για το τέλος της επόμενης χρονιάς.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!