To πρώτο EURO 4 παπί, από τη SYM!

To πρώτο EURO 4 παπί, από τη SYM!

To πρώτο EURO 4 παπί, από τη SYM!

Το νέο παπί, το παπί της SYM, φέρει το όνομα «MAGIC 125 SR» και είναι το πρώτο παπί που επιτυγχάνει προδιαγραφές απαιτήσεων EURO 4.

Η ιστορία της SYM και η σχέση της με τα παπιά ξεκινά πολύ πίσω, στο μακρινό 1961, όπου κατασκεύασε το πρώτο της παπί. Από τότε μέχρι σήμερα, σημαντικός αριθμός παπιών SYM κυκλοφορεί στην αγορά της Taiwan χωρίς όμως τα μοντέλα αυτά να έχουν κυκλοφορήσει στην Ευρώπη και τη χώρα μας.

Οι ευρωπαϊκές προδιαγραφές αλλάζουν, γίνονται ακόμη πιο αυστηρές, με υψηλότερες απαιτήσεις ως προς την ασφάλεια των μοτοσικλετών, την κατανάλωση και τις εκπομπές ρύπων, εφαρμόζοντας απαιτήσεις Euro4.  

Η SYM πρωτοπορεί και γίνεται η 1η εταιρεία που παρουσιάζει παπί που επιτυγχάνει προδιαγραφές απαιτήσεων EURO 4.
Το νέο παπί, το παπί της SYM, φέρει το όνομα «MAGIC 125 SR». Στις προδιαγραφές του, συναντάμε χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας που εφαρμόζονται για πρώτη φορά σε παπί. Το MAGIC 125 SR, διαθέτει:
Σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού καυσίμου (EFI), επιτυγχάνοντας πιστοποιημένα χαμηλή κατανάλωση και μεγάλη αυτονομία
Πίσω – εμπρός δισκόφρενα τύπου μαργαρίτα
Συνδυαζόμενο σύστημα φρένων (CBS)
Ευανάγνωστη, πλήρως digital οθόνη
LED Φωτιστικά σώματα
Χώρο αποσκευών κάτω από τη σέλα
Μεγάλη αναπαυτική σέλα
Κεντρικό πολυδιακόπτη ασφαλείας
Πεντάκτινες ζάντες αλουμινίου
MAGIC 125 SR
Το πρώτο EURO 4 παπί της αγοράς, το παπί της SYM, ανήκει στην PREMIUM κατηγορία των παπιών, διαθέτει σύγχρονη σχεδίαση και έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην οικονομία, τη μεγάλη αυτονομία και την ασφάλεια. Έχει όλα τα στοιχεία για να χρηστεί το “ΜΑΓΙΚΟ” παπί της αγοράς…

ΥΨΗΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ
Το MAGIC 125 SR, έχει έντονες και επιθετικές γραμμές που παραπέμπουν σε ένα sport σύνολο, χωρίς να θυσιάζει τις ανέσεις:
Αεροδυναμική εμπρόσθια μάσκα με ενσωματωμένα φλας και LED φώτα θέσης
Ισχυρός και μεγάλος προβολέας
Στο πίσω μέρος ξεχωρίζει η αεροδυναμική χειρολαβή συνεπιβάτη και το φανάρι sport σχεδίασης με τα LED φωτιστικά σώματα, το οποίο καταλήγει σε ένα λεπτό και καλοσχεδιασμένο οπίσθιο φτερό
Δίχρωμη εσωτερική ποδιά με κοφτερές γραμμές σχεδίασης
Πεντάκτινες ζάντες αλουμινίου 17” σε σχήμα “Υ”
Ευανάγνωστος πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων. Πλήρης πληροφόρηση του αναβάτη με ηλεκτρονική ένδειξη στιγμιαίας & μέσης ταχύτητας, στροφόμετρο, ένδειξη σχέσης ταχύτητας κιβωτίου, δείκτη ελέγχου στάθμης βενζίνης, ολικό και μερικό χιλιομετρητή (TRIP A/B), ρολόι, λυχνίες φλας και φώτων πορείας και ένδειξη στάθμης φόρτισης μπαταρίας

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ
Το MAGIC 125 SR εναρμονίζεται πλήρως στις υψηλές απαιτήσεις των προδιαγραφών EURO 4
Διαθέτει σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού καυσίμου (EFI), προσφέροντας ικανές επιδόσεις με πιστοποιημένα χαμηλή κατανάλωση 2,2lt/100Km (EURO 4) και πολύ χαμηλές εκπομπές ρύπων CO2 50g/km κατατάσσοντάς το στα πλέον οικονομικά EURO 4 δίκυκλα της αγοράς
Επιτυγχάνει υψηλή αυτονομία, χάρη στη χαμηλή κατανάλωση και το μεγάλο δοχείο καυσίμου 5,2 lt
4χρονος SOHC κινητήρας - Διάμετρος Χ Διαδρομή: 52.4mm Χ 57mm
Βελούδινη λειτουργία σασμάν προσφέροντας ομαλές και απαλές αλλαγές ταχυτήτων

ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΟΔΗΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ
Το MAGIC 125 SR παρέχει κορυφαία επίπεδα ασφάλειας και άνεσης. Είναι ευέλικτο και σταθερό στην οδήγηση και φέρει χαρακτηριστικά που πρώτη φορά συναντώνται σε παπί:
Εφοδιάζεται με δύο δισκόφρενα τύπου μαργαρίτα εμπρός και πίσω, με διπίστονες δαγκάνες, σωληνάκια υψηλής πίεσης και σύστημα συνδυασμένης πέδησης (CBS), προσφέροντας άμεσο και αποτελεσματικό φρενάρισμα.
Αποσβένει αποτελεσματικά τους κραδασμούς του οδοστρώματος χάρη στο εμπρόσθιο τηλεσκοπικό πιρούνι  και τις πίσω αναρτήσεις λαδιού-αερίου
Διαθέτει μεγάλο πολυεδρικό προβολέα προσφέροντας υψηλή ορατότητα και ασφάλεια κατά τη νυχτερινή οδήγηση
Το πλαίσιο είναι σωληνωτό δικτύωμα με ενισχύσεις, προσφέροντας ακαμψία     

ΧΩΡΟΙ – ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΝΕΣΗΣ

Τα επίπεδα εξοπλισμού του MAGIC 125 SR είναι υψηλά για τα δεδομένα της κατηγορίας:
Διαθέτει άνετη μεγάλη σέλα με πλούσιο αφρώδες αντιολισθητικό υλικό
Κάτω από τη σέλα υπάρχει χώρος αποθήκευσης αντικειμένων
Τις μεταφορικές δυνατότητες συμπληρώνει ο γάντζος στο εσωτερικό της ποδιάς
Ο κεντρικός μαγνητικός πολυδιακόπτης αυξάνει τα επίπεδα ασφάλειας από πιθανή κλοπή, ενώ και  το άνοιγμα σέλας γίνεται από τον κεντρικό διακόπτη.

    

 

Best of internet