Η χειρονομία του Χάμιλτον στον Γκουτιέρεζ (vid)

Νίκος Τσιώκος
Η χειρονομία του Χάμιλτον στον Γκουτιέρεζ (vid)
Δείτε τη χειρονομία που έκανε ο Λιούις Χάμιλτον στον Εστεμπάν Γκουτιέρεζ, αφού ο τελευταίος τον άφησε να προσπεράσει. «Δεν έχει το δικαίωμα να δείχνει έλλειψη σεβασμού», απάντησε ο Μεξικανός.

Ο Εστεμπάν Γκουτιέρεζ αγνόησε τις μπλε σημαίες στον αγώνα της Ουγγαρίας, γεγονός που εκνεύρισε τον Λιούις Χάμιλτον. Μάλιστα, ο Βρετανός ύψωσε το μεσαίο του δάχτυλο, όταν κατάφερε να περάσει τον Μεξικανό, που του απάντησε μέσω του twitter.

«Το να είσαι παγκόσμιος πρωταθλητής δε σου δίνει το δικαίωμα να δείχνεις έλλειψη σεβασμού στους αντιπάλους φίλε μου», έγραψε ο πιλότος της Haas. Πάντως, στις δηλώσεις του τόνισε ότι δεν αγνόησε τις μπλε σημαίες και δεν έκανε κάποιο σχόλιο για την ποινή των πέντε δευτερολέπτων που δέχτηκε. «Δεν τις αγνόησα.

Απλά είχα δύο αεροπλάνα να έρχονται από πίσω πολύ γρήγορα! Ήμουν προσηλωμένος στον δικό μου αγώνα, ήρθαν πολύ γρήγορα και προσπαθούσα να βρω το πιο ασφαλές μέρος για να προσπεράσουν. Κανένα σχόλιο για την ποινή. Ήμουν ενήμερος για τις μπλε σημαίες», ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!