Οι Τζεντάι θα οδηγούν δίπλα μας (videos)

Οι Τζεντάι θα οδηγούν δίπλα μας (videos)

Η Hοt Wheels κατασκεύασε σε κανονικές διαστάσεις το καταδιωκτικό αεροσκάφος, με το οποίο επιτέθηκε ο Τζεντάι Λουκ Σκαϊγουόκερ στο Αστρο του Θανάτου!

Οι Τζεντάι θα οδηγούν δίπλα μας (videos)

Κανονικά φτιάχνει η Hot Wheels μόνον μικρογραφίες αυτοκινήτων. Ωστόσο το νέο παιχνίδι της γνωστής εταιρείας απευθύνεται σε μεγάλα αγόρια, δηλαδή σε άνδρες, καθώς πρόκειται για ένα μοντέλο κανονικών διαστάσεων με γαλαξιακές προδιαγραφές. Το ‘’Χ-Wing Fighter Carship’’ αναπτύσσει ταχύτητα έως 265 χλμ./ώρα και είναι εμπνευσμένο από το καταδιωκτικό του Τζεντάι Λουκ Σκαϊγουόκερ, που χρησιμοποιήθηκε κατά την επιδρομή στο Αστρο του Θανάτου.

Τα ‘’X-wing starfighter’’ εμφανίστηκαν για πρώτη φορά το 1977 στο «Επεισόδιο 4 – Μία Νέα Ελπίδα» του Πολέμου των Αστρων και πρόκειται για μικρά ιπτάμενα οχήματα, με τα οποία επιτίθενται οι επαναστάτες του Λουκ Σκαϊγουόκερ προς το τέλος της ταινίας στο Αστρο του Θανάτου. Η Hot Wheels αναρωτήθηκε, πώς θα ήταν ένα τέτοιο όχημα για κυκλοφορία σε κανονικούς δρόμους και κάπως έτσι προέκυψε το ‘’X-wing Fighter Carship’’, που προορίζεται για την έκθεση κόμικ ComicCon στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια.

Το δημιούργημα της Hot Wheels χρησιμοποιεί έναν δίλιτρο κινητήρα της Ford, εφοδιάστηκε με ελαστικά slicks χωρίς προφίλ και με ένα εξελιγμένο σύστημα αεροδυναμικών βοηθημάτων για καλύτερη πρόσφυση στην άσφαλτο.

Όπως μπορείτε να υποθέσετε, πρόκειται για ένα μοναδικό κομμάτι, φτιαγμένο μόνον για την έκθεση στο Σαν Ντιέγκο και όχι για να περάσει κάποια στιγμή στην παραγωγή. Ωστόσο, η Hot Wheels ανακοίνωσε ότι θα το κατασκευάσει σε κλίμακα 1 προς 64 και θα διατεθεί σύντομα στο εμπόριο, φέρνοντας έτσι τον Πόλεμο των Άστρων μέσα στο σπίτι μας.

The Rebellion | X-wing Fighter Carship | Hot Wheels Star Wars

The Making of the X-wing Fighter Carship | Hot Wheels Garage | Hot Wheels Star Wars

Best of internet