Αυτό είναι το ισχυρότερο ντίζελ χωρίς τέλη κυκλοφορίας

Πέτρος Πιτσίνης
Αυτό είναι το ισχυρότερο ντίζελ χωρίς τέλη κυκλοφορίας
Το Volkswagen Polo γίνεται το πιο αποδοτικό σουπερμίνι με κινητήρα πετρελαίου που απαλλάσσεται από την καταβολή τελών, με τον 1.4 TDi των 105 ίππων!

Η Kosmocar - Volkswagen ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης του Polo με ένα νέο μοτέρ πετρελαίου και όποιος το επιλέξει, θα έχει το πιο ισχυρό ντίζελ σουπερμίνι που δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας! Ο κινητήρας ανήκει στην αναβαθμισμένη οικογένεια 1.4 TDi BlueMotion και συγκριτικά με τα υπόλοιπα TDi σύνολα του Polo είναι πιο αποδοτικό, με καλύτερες επιδόσεις και αντίστοιχα χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Ενδεικτικά, αποδίδει 105 ίππους και 250 Nm ροπής (1.750-2.500 σ.α.λ.), ολοκληρώνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 9,9 δευτερόλεπτα και μπορεί να φτάσει έως και τα 194 χλμ./ώρα. Από την άλλη, καταφέρνει να επιτύχει μέση κατανάλωση της τάξης των 3,4 λίτρων πετρελαίου ανά 100 χιλιόμετρα σύμφωνα με τη Volkswagen, ενώ εκπέμπει μόνο 90 γραμμάρια διοξειδίου του άνθρακα ανά χιλιόμετρο! Ο νέος κινητήρας 1.4 TDI 105PS BlueMotion Technology προσφέρεται αποκλειστικά με μηχανικό κιβώτιο 5-σχέσεων σε τρίθυρο και πεντάθυρο αμάξωμα και θα διατίθεται στις εκδόσεις Advance και Exclusive με ιδιαίτερα πλούσιο βασικό εξοπλισμό.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!