Ο Φέτελ βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο

Ο Φέτελ βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο

Ο Φέτελ βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο

Ο Γερμανός θεωρεί, ότι το Γκραν Πρι Ουγγαρίας ήταν ένας θετικός αγώνας για τα κόκκινα μονοθέσια, επειδή απέδειξαν –έστω και στο τέλος-, ότι έχουν την απαιτούμενη ταχύτητα.

Ο αγώνας για την κατάκτηση της τρίτης θέσης πέρασε σχεδόν απαρατήρητος εξαιτίας της μονομαχίας των Ραϊκόνεν και Φερστάπεν για την πέμπτη θέση. Τελικά ο Φέτελ τερμάτισε τέταρτος με διαφορά 2,651 δευτερολέπτων από τον Ρικιάρντο. Όπως δήλωσε ο Γερμανός, «είχα μείνει λίγο πίσω στο δεύτερο μέρος και στο τέλος ήθελα να πλησιάσω τον Ρικιάρντο. Ενιωσα έκπληξη, όταν τον είδα να μπαίνει τόσο νωρίς στα πιτ, όμως τα ελαστικά του άντεξαν. Η διαφορά μας ήταν πολύ μικρή, στο τέλος ήμασταν εμείς σαφώς γρηγορότεροι. Ωστόσο αυτό δεν άρκεσε για το βάθρο. Δεν μπορείς να προσπεράσεις εδώ τόσο καλά».

Μετά τα αποτελέσματα του Ουγγρικού Γκραν Πρι πλησίασε η Red Bull τη Ferrari στον ένα βαθμό στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Ο Φέτελ συνεχίζει πάντως να βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο, δηλώνοντας μάλιστα, ότι «πιστεύω, ότι ήταν ένας θετικός αγώνας. Η ταχύτητα υπήρχε, ιδιαίτερα στο τέλος. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Ήταν μία καλή απάντηση, ειδικότερα μετά τις κριτικές των προηγούμενων ημερών και εβδομάδων. Βεβαίως θα ήταν μία καλύτερη απάντηση, αν ήμασταν ακόμη δυνατότεροι. Όμως αυτό δεν ίσχυε σήμερα».

Best of internet