Ρεβάνς στη Γερμανία θέλει ο Ρόσμπεργκ

Ρεβάνς στη Γερμανία θέλει ο Ρόσμπεργκ

Ρεβάνς στη Γερμανία θέλει ο Ρόσμπεργκ

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ θεωρεί την κακή του εκκίνηση υπεύθυνη για την ήττα του, αφού η πίστα του Ουγγαρόρινγκ δεν επιτρέπει τις εύκολες προσπεράσεις.

Απογοητευμένος, αλλά και αποφασισμένος να επιστρέψει άμεσα στην κορυφή της βαθμολογίας δήλωσε ο Ρόσμπεργκ. Ο Γερμανός οδηγός της Mercedes απάντησε στο ερώτημα, πού οφείλεται η ήττα του, λέγοντας ότι «ήταν απλά μόνον η εκκίνηση. Μετά προσπάθησα να ασκήσω κάθε δυνατή πίεση στον Λιούις. Όμως εδώ είναι οι προσπεράσεις δύσκολες».
Ο Ρόσμπεργκ περιέγραψε ως εξής τη στιγμή της εκκίνησης: «Ο Λιούις είχε την εσωτερική. Στριμωχτήκαμε με τον Ντάνιελ Ρικιάρντο και έπρεπε να κάνω πίσω. Χάρηκα πάντως, που κατάφερα και ανέκτησα αμέσως πάλι τη δεύτερη θέση».

Πάντως ο Ρόσμπεργκ δεν το βάζει κάτω και αισιοδοξεί για τη συνέχεια, καθώς «έρχεται σύντομα ο επόμενος αγώνας. Είναι ωραίο, που θα έχω την ευκαιρία να μπορέσω να τα ξεχάσω αυτά γρήγορα στο Χόκενχαϊμ. Θα προσπαθήσω να επαναλάβω εκεί τη νίκη μου του 2014. Θα είναι σίγουρα ένα φανταστικό Σαββατοκύριακο».

Σύμφωνα με τον δεύτερο πλέον της βαθμολογίας, «ήμασταν και παραμένουμε πολύ κοντά. Μέχρι τώρα ήταν μία καλή σεζόν για εμένα. Δεν μετρώ τους βαθμούς, έχουμε ακόμη πολύ χρόνο μπροστά μας. Αυτό το έλεγα συνέχεια. Τώρα συγκεντρώνομαι, για να συνεχίσω να κερδίζω αγώνες. Είμαι σε θέση να το κάνω, το έχω αποδείξει. Τώρα έρχεται το Χόκενχαϊμ, άρα θα προσπαθήσω να νικήσω πάλι εκεί».

Best of internet