Χάμιλτον: «Ευγνώμων που είμαι εδώ»

Χάμιλτον: «Ευγνώμων που είμαι εδώ»

Χάμιλτον: «Ευγνώμων που είμαι εδώ»

Ο Λιούις Χάμιλτον δεν ήταν και τόσο απογοητευμένος με τη δεύτερη θέση, αφού θα μπορούσε να αποκλειστεί από το Q2, ενώ τώρα είναι σε θέση να παλέψει για τη νίκη.

Παρά το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να βελτιώσει τον χρόνο του στην τελευταία του προσπάθεια, ο Λιούις Χάμιλτον τόνισε ότι δεν είναι τόσο απογοητευμένος από τη δεύτερη θέση και δήλωσε ευγνώμων που βρίσκεται εδώ. Αρχικά, ρωτήθηκε αν οι κίτρινες σημαίες λόγω Αλόνσο του κόστισαν την pole position.

«Δεν ξέρω πόσο μπροστά ήταν ο Νίκο (Ρόσμπεργκ), αλλά πήγα πιο γρήγορα στο πρώτο κομμάτι. Ήμουν τέσσερα δέκατα πάνω, οπότε ένιωσα καλά στον γύρο. Ήταν λίγο δυστυχές αυτό με τον Φερνάντο (Αλόνσο), αλλά συμβαίνουν αυτά. Δεν είμαι πολύ απογοητευμένος, ήταν δύσκολη περίοδος και έκαναν το καλύτερο που μπορούσα.

Έχουμε έναν μεγάλο αγώνα μπροστά μας και θα δώσω ό,τι έχω», είπε ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής, που βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από τον Ρόσμπεργκ στη βαθμολογία. Όσο για το λάθος του στο Q2, το οποίο λίγο έλλειψε να τον αφήσει εκτός δεκάδας, δεν ανησύχησε ιδιαίτερα. «Δε θα έλεγα ότι η καρδιά μου ήταν στο στόμα μου, αλλά όταν είδα πόσο κοντά ήταν (οι διαφορές), δεν ήταν καλό. Πήγα ανοιχτά στην πρώτη στροφή.

Στο υπόλοιπο του γύρου πίεζα όσο πιο σκληρά μπορούσα. Ήμουν στον προηγούμενο χρόνο μου και γνώρισα ότι όλοι θα ήταν πιο γρήγοροι. Έχασα πάρα πολύ χρόνο εκεί, όμως ευτυχώς πέρασα και γι' αυτό, ακόμα κι αν είμαι δεύτερος, είμαι ευγνώμων που είμαι εδώ και αυτό με βάζει σε θέση για τη μάχη της νίκης αύριο».

Best of internet