Αμφισβητεί την pole του Ρόσμπεργκ ο Χόρνερ

Νίκος Τσιώκος
Αμφισβητεί την pole του Ρόσμπεργκ ο Χόρνερ
Ο Κρίστιαν Χόρνερ αμφσιβητεί την pole position του Νίκο Ρόσμπεργκ, καθώς θεωρεί ότι αυτή ήρθε υπό το καθεστώς κίτρινης σημαίας και ζήτησε από τους αγωνοδίκες να το τσεκάρουν. Δεν ανησυχεί ο Γερμανός.

Την εξέταση της pole position του Νίκο Ρόσμπεργκ από τους αγωνοδίκες ζήτησε ο Κρίστιαν Χόρνερ, επειδή θεωρείται ότι έγινε υπό το καθεστώς κίτρινης σημαίας, όπου οι πιλότοι οφείλουν να μειώσουν ταχύτητα. «Αυτό που χρειάζομαι είναι να ελέγξουν ότι ο Ρόσμπεργκ ήταν πίσω από τον Ντάνιελ (Ρικιάρντο) και κατάφερε να έχει ένα καθαρό δεύτερο κομμάτι.

Εξαρτάται από τους αγωνοδίκες να αποφασίσουν. Είναι κρίμα επειδή ο Ντάνιελ ήταν 3,5 δέκατα μπροστά», δήλωσε ο επικεφαλής της Red Bull. Πάντως, ο Ρόσμπεργκ δεν ανησυχεί, καθώς ξεκαθάρισε ότι επιβράδυνε σ' εκείνο το κομμάτι, αλλά ήταν πολύ πιο γρήγορος στ' άλλα δύο για να κάνει καλύτερο χρόνο από τον Λιούις Χάμιλτον.

«Υπήρχαν διπλές κίτρινες σημαίες, όμως είχα πολύ, πολύ μεγάλη ενθάρρυνση. Έχασα πολύ χρόνο ως αποτέλεσμα και ήμουν πιο αργός από τον προηγούμενο γύρο μου σε αυτό το κομμάτι με τις κίτρινες σημαίες, οπότε είμαι σίγουρος ότι θα είναι εντάξει», ανέφερε ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!