Βολφ: «Μπορούσε την pole ο Ρικιάρντο»

Νίκος Τσιώκος
Βολφ: «Μπορούσε την pole ο Ρικιάρντο»
Ο Τότο Βολφ δήλωσε ανακουφισμένος από την κατάκτηση της pole position από τον Νίκο Ρόσμπεργκ, καθώς τόνισε ότι θα μπορούσε να την πάρει ο Ντάνιελ Ρικιάρντο.

Ανακούφιση έφερε στον Τότο Βολφ, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος, η κατάκτηση της pole position από τον Νίκο Ρόσμπεργκ. Ο ισχυρός άνδρας της Mercedes τόνισε θα μπορούσε αυτή να καταλήξει εύκολα στα χέρια του Ντάνιελ Ρικιάρντο. «Είμαι πολύ ανακουφισμένος.

Πρώτα απ' όλα, ήμασταν σχεδόν εκτός στο Q1, σχεδόν εκτός στο Q2, οπότε είναι πολύ καλό που είμαστε στην πρώτη και στη δύτερη θέση. Υπάρχουν περισσότερα που μπορείς να κάνεις λάθος παρά σωστά, γι' αυτό είμαι χαρούμενος με την κατάληξη.

Κοιτάζοντας τον ρυθμό του Ρικιάρντο, θα μπορούσε να είναι στην pole. Για τον Αλόνσο ήταν άτυχη περίσταση με το τετακέ του Αλόνσο. Δεν μπορείς να το αλλάξεις αυτό», είπε, αρχικά. Όσο για το γεγονός ότι η pole ήρθε υπό το καθεστώς κίτρινης σημαίας, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει παράβαση.

«Κάποιος θα διαμαρτυρηθεί ή θα ρίξει μία ματιά σε αυτό, αλλά απ' ό,τι έιδαμε στις πληροφορίες, θα είναι εντάξει». Τέλος, άφησε τα πάντα ανοιχτά ενόψει του αυριανού αγώνα, καθώς το δελτίο καιρού προβλέπει βροχές και την Κυριακή (24/7). «Όπως και σήμερα, δεν κερδίζει το πιο γρήγορο μονοθέσιο και οι Red Bull φώναξαν παρών. Με τις καταιγίδες αύριο, είναι όλα ανοιχτά».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!