H Mercedes-Benz ανοίγει τα χαρτιά της

Πέτρος Πιτσίνης
H Mercedes-Benz ανοίγει τα χαρτιά της
Μια εικόνα που δημοσιεύτηκε στο ίντερνετ δείχνει το πλάνο της Γερμανικής φίρμας για το 2016 αλλά και το 2017, αποκαλύπτοντας πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία.

Οι φήμες για μια κουπέ έκδοση της Mercedes-Benz GLA είχαν βγει εδώ κι αρκετό καιρό, όμως δεν πιστεύαμε ότι θα γινόταν πραγματικότητα τόσο γρήγορα. Συγκεκριμένα, το πλάνο της φίρμας αποκαλύπτει την έλευσή του μέσα στο 2017, ενώ στο ίδιο έτος θα δούμε και το νέο «αγροτικό» της που βασίζεται στο Nissan Navara και θα ονομάζεται πιθανότατα GLT.

Από την εικόνα αυτή βλέπουμε ότι η E-Class All Terrain που βάζει στο «μάτι» το Audi A6 AllRoad θα έρθει το 2017, όπως και η κάμπριο έκδοση του supercar της φίρμας με το όνομα Mercedes-AMG GT C Roadster. Ένα «μυστήριο» μοντέλο που είναι στο πλάνο ονομάζεται GT C Coupe και προφανώς πρόκειται για μια παραλλαγή της AMG GT, όμως μέχρι στιγμής, δεν έχει ακουστεί τίποτα για αυτό! Σε ο,τι αφορά τη Smart, στην γκάμα της θα ενταχθούν τα ηλεκτρικά ForTwo Cabrio και ForFour.

*Η κεντρική φωτογραφία είναι ψηφιακά επεξεργασμένη κι όχι κάποια επίσημη για το Pick-Up της Mercedes. Ακριβώς από κάτω, ακολουθεί η εικόνα με το «πλάνο» της εταιρείας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!