Αισιοδοξία για βελτίωση στη Ferrari

Νίκος Τσιώκος
Αισιοδοξία για βελτίωση στη Ferrari
Οι Σεμπάστιαν Φέτελ και Κίμι Ραϊκόνεν εμφανίστηκαν αισιόδοξοι ότι η Ferrari θα βελτιωθεί ενόψει των κατατακτηρίων δοκιμών και του αγώνα της Ουγγαρίας.

Πάνω από 1,5 δεύτερο ήταν η διαφορά της Ferrari από τη Mercedes στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών της Ουγγαρίας, ενώ στη δεύτερη έπεσε στα 9 δέκατα. Όπως και να έχει, η Scuderia χρειάζεται βελτίωση για να έχει αξιόλογα αποτελέσματα στις κατατακτήριες δοκιμές και στον αγώνα, με τους Σεμπάστιαν Φέτελ και Κίμι Ραϊκόνεν να εμφανίζονται αισιόδοξοι ότι θα πάνε καλύτερα πράγματα τις επόμενες δύο ημέρες.

«Δεν είμαι τελείως χαρούμενος με την ισορροπία. Αν είναι καλύτερη, μπορούμε να βελτιωθούμε και στα τρία κομμάτα. Δεν είναι έκπληξη που η Mercedes είναι καλή. Ήταν ανάμεικτο απόγευμα για μας. Το μονοθέσιο είναι καλό, πρέπει να βελτιωθούμε λίγο και θα είμαστε σε καλύτερη θέση αύριο. Η Mercedes ήταν πολύ ανταγωνιστικό το πρωί και το απόγευμα. Πρέπει να δουλέψουμε και μετά να δούμε πού βρισκόμαστε», είπε ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής.

Από τη μεριά του, ο Iceman ρωτήθηκε τι σκεφτόταν για τη διαφορά από τα «ασημί βέλη». «Δεν έχω δει όλους τους χρόνους, οπότε είναι πολύ νωρίς να πω. Όμως, ξέρουμε ότι είναι γρήγοροι και είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να βελτιωθούμε.

Το πόσο θα βελτιωθούν αύριο είναι μία άλλη υπόθεση, αλλά θα δούμε αύριο. Δεν ήταν τόσο κακή η μέρα μας, κάναμε κάποιες βελτιώσεις και ακόμα μπορούμε να βλετιωθούμε», ανέφερε ο Φινλανδός. Όσο για το αν η μάχη είναι με τη Red Bull και όχι με τη Mercedes, απλά γέλασε και έδωσε λακωνική απάντηση. «Θα δούμε, δεν μπορώ να πω!».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!