Χάμιλτον: «Τα νέα κερμπ μ' έκαναν να πετάξω»

Νίκος Τσιώκος
Χάμιλτον: «Τα νέα κερμπ μ' έκαναν να πετάξω»
Ο Λιούις Χάμιλτον τόνισε πως τα νέα κερμπ οφείλονται για το ατύχημά του στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών της Ουγγαρίας. «Είναι εντάξει», δήλωσε για την ανανέωση του Ρόσμπεργκ.

Στα 15 λεπτά από την έναρξη της διαδικασίας ολοκληρώθηκε η δεύτερη περίοδος των ελεύθερων δοκιμών της Ουγγαρίας για τον Λιούις Χάμιλτον. Ο Βρετανός βρέθηκε στις μπαριέρες στην 11η στροφή του Ουγγαρόρινγκ και τόνισε ότι αυτό οφείλεται στα νέα κερμπ, τα οποία τον έκαναν να πετάξει.

«Δεν υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω γι' αυτό, απλά έγινε. Αυτά τα νέα κερμπ μ' έκαναν να πετάξω. Ήταν λίγο δύσκολο, αλλά και πάλι λατρεύω που είμαι εδώ, οπότε ιθα απολαύσω το βράδυ μου και θα επιστρέψω αύριο φρέσκος το πρωί. Νομίζω ότι έχει υποστεί ζημιά η μπροστινή αεροτομή και στο πλάι.

Τα ψαλίδια δεν έσπασαν, αλλά υπερφορτώθηκαν ελαφρώς», δήλωσε ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής. Όσο για την ανανέωση του Νίκο Ρόσμπεργκ, δήλωσε ικανοποιημένος με αυτή. «Είναι εντάξει. Δε με πειράζει ποιος είναι ομόσταυλός μου. Είναι καλό για τη σταθερότητα στην ομάδα».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!