Συνελήφθη επειδή νοίκιασε κλεμμένη Lamborghini

Νίκος Τσιώκος
Συνελήφθη επειδή νοίκιασε κλεμμένη Lamborghini
Βρετανός συνελήφθη στην πόλη Μαρβέγια της Ισπανίας επειδή νοίκιασε μία κλεμμένη Lamborghini Aventador σε μέλος της Βασιλικής Οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας.

Στη φυλακή κατέληξε ένας Βρετανός και ο λόγος ήταν ότι θέλησε να νοικιάσει μία κλεμμένη Lamborghini Aventador σε μέλος της Βασιλικής Οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας. Η Αστυνομία πιστεύει ότι το εν λόγω μοντέλο είχε πλαστές βρετανικές πινακίδες, ενώ αποκαλύφθηκε ότι στο τιμόνι της νοικιασμένης Lambo ήταν ο 31χρονος Αμπντουλάι Μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ, που ήταν βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας από το 2005 μέχρι και τον θάνατό του το 2015.

Ο Βρετανός που του τη νοίκιασε βρέθηκε στην πόλη Μαρβέγια της Ισπανίας, όπου συνελήφθη από τις τοπικές αρχές, καθώς τον ταυτοποίησε ο εν λόγω πρίγκιπας. Σύμφωνα με τα τοπικά δημοσιεύματα, η σύλληψη έγινε αφού αποδείχτηκε ότι οι πινακίδες ήταν πλαστές, που είχαν λήξει ένα μήνα πριν, με τον εν λόγω άνδρα να συλλαμβάνεται με την υποψία για πλαστογράφηση.

Ωστόσο, πιστεύεται ότι αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση μέχρι να επιβεβαιωθεί ότι η Aventador εκλάπη στο Ηνωμένο Βασίλειο και να αποφασιστεί πώς κατέληξε στην Ισπανία. Πάντως, είναι πιθανό να έρθει σε επαφή με τις αρχές της Μαρβέγια και η βρετανική αστυνομία, ώστε να πάρει μέρος στην έρευνα. Τέλος, για την ιστορία να σημειώσουμε ότι πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που πιάνει τα 0-100 σε 2,9 δεύτερα και έχει τελική ταχύτητα 349 χλμ./ώρα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!