«Βρείτε τις διαφορές» για τη νέα BMW 4

Πέτρος Πιτσίνης
«Βρείτε τις διαφορές» για τη νέα BMW 4
Η Σειρά 4 της BMW σύντομα θα δεχθεί ένα μικρό φρεσκάρισμα, όμως όπως φαίνεται, η φίρμα στοχεύει να κάνει πολύ μικρές αλλαγές που ακόμη και οι... κάτοχοι θα δυσκολεύονται να αναγνωρίσουν.

Πριν από λίγες εβδομάδες, μια BMW Σειρά 4 Gran Coupe είχε βγει στους δρόμους με καμουφλάζ που κάλυπτε τη μάσκα και το πίσω μέρος, υποδηλώνοντας ότι ένα facelift ήταν στο πλάνο της εταιρείας. Τώρα, ήρθε η στιγμή που έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες της ανανεωμένης Σειράς 4 Coupe, στην οποία οι αλλαγές θα είναι ανεπαίσθητες και μόνο οι... φανατικοί της φίρμας θα ξεχωρίσουν αμέσως.

Άλλωστε το ζητούμενο δεν είναι να διαφοροποιηθεί η εμφάνιση καθώς το μοντέλο δεν έχει ανάγκη από κάτι τέτοιο, απλώς μικρές φρέσκες πινελιές θα τονώσουν την εικόνα του. Στο κομμάτι των κινητήρων, δεν γνωρίζουμε αν θα υπάρξουν προσθαφαιρέσεις. Η Σειρά 3 μαζί με το facelift ήρθε και ο τρικύλινδρος 1.5 TwinPower Turbo με τους 136 ίππους, όμως η τοποθέτησή του κάτω από το καπό της Σειράς 4 θεωρείται σχεδόν απίθανη, ακόμη και με μεγαλύτερη ισχύ. Σύντομα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο και αργότερα θα δούμε και τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!