«Βρείτε τις διαφορές» για τη νέα BMW 4

«Βρείτε τις διαφορές» για τη νέα BMW 4

«Βρείτε τις διαφορές» για τη νέα BMW 4

Η Σειρά 4 της BMW σύντομα θα δεχθεί ένα μικρό φρεσκάρισμα, όμως όπως φαίνεται, η φίρμα στοχεύει να κάνει πολύ μικρές αλλαγές που ακόμη και οι... κάτοχοι θα δυσκολεύονται να αναγνωρίσουν. 

Πριν από λίγες εβδομάδες, μια BMW Σειρά 4 Gran Coupe είχε βγει στους δρόμους με καμουφλάζ που κάλυπτε τη μάσκα και το πίσω μέρος, υποδηλώνοντας ότι ένα facelift ήταν στο πλάνο της εταιρείας. Τώρα, ήρθε η στιγμή που έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες της ανανεωμένης Σειράς 4 Coupe, στην οποία οι αλλαγές θα είναι ανεπαίσθητες και μόνο οι... φανατικοί της φίρμας θα ξεχωρίσουν αμέσως. 

Άλλωστε το ζητούμενο δεν είναι να διαφοροποιηθεί η εμφάνιση καθώς το μοντέλο δεν έχει ανάγκη από κάτι τέτοιο, απλώς μικρές φρέσκες πινελιές θα τονώσουν την εικόνα του. Στο κομμάτι των κινητήρων, δεν γνωρίζουμε αν θα υπάρξουν προσθαφαιρέσεις. Η Σειρά 3 μαζί με το facelift ήρθε και ο τρικύλινδρος 1.5 TwinPower Turbo με τους 136 ίππους, όμως η τοποθέτησή του κάτω από το καπό της Σειράς 4 θεωρείται σχεδόν απίθανη, ακόμη και με μεγαλύτερη ισχύ. Σύντομα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο και αργότερα θα δούμε και τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες! 

Best of internet