Χάμιλτον: «Όχι στα ψυχολογικά παιχνίδια»

Χάμιλτον: «Όχι στα ψυχολογικά παιχνίδια»

Χάμιλτον: «Όχι στα ψυχολογικά παιχνίδια»

Ο Βρετανός επιθυμεί να περάσει εμπρός στη βαθμολογία μετά το Γκραν Πρι Ουγγαρίας και θέλει τον Ρόσμπεργκ δυνατό, για να το…ευχαριστηθεί ακόμη περισσότερο.

Ο Λιούις Χάμιλτον θέλει να νικήσει στα ίσια τον αντίπαλό του Νίκο Ρόσμπεργκ και δεν σκοπεύει να καταφύγει σε κάποια τρικ. «Δεν μου αρέσουν τα ψυχολογικά παιχνίδια. Θέλω να βρίσκεται ο Νίκο σε άριστη φόρμα. Αν τον νικήσω τότε, θα νιώσω ακόμη καλύτερα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τρις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 ενόψει του κυριακάτικου αγώνα στην πίστα του Ουγγαρόρινγκ της Βουδαπέστης. Ο Λιούις απέχει πλέον μόνον έναν βαθμό από τον πρωτοπόρο Ρόσμπεργκ και όπως τονίζει, «θέλω, να γείρει τώρα η ζυγαριά προς την πλευρά μου».

Ο Βρετανός έχει νικήσει τέσσερις φορές στην Ουγγαρία, όπου αντίθετα ο Ρόσμπεργκ δεν έχει καταφέρει να ανέβει ούτε μία φορά στο βάθρο μέχρι σήμερα. Αυτό αναπτερώνει φυσικά το ηθικό του Χάμιλτον, όπως φαίνεται και από την εξής δήλωσή του: «Οι 43 βαθμοί διαφορά έμοιαζαν με ένα βουνό, που ήταν αδύνατον να το ανέβεις. Τώρα τα κατάφερα και δεν θέλω να πέσω πάλι πίσω. Θέλω να πάω ψηλότερα».

Best of internet