Νέος διευθύνων σύμβουλος για Manor

Νίκος Τσιώκος
Νέος διευθύνων σύμβουλος για Manor
Νέο διευθύνοντα σύμβουλο έχει η Manor, καθώς ανακοίνωσε την πρόσληψη του Τόμας Μάγιερ, ο οποίος ήταν γενικός διευθυντής στη Renault Sport F1. Από 1η Αυγούστου αναλαμβάνει καθήκοντα.

Σε μία αλλαγή προχώρησε η Manor, καθώς ανακοίνωσε την πρόσληψη του Τόμας Μάγιερ ως νέος διευθύνων σύμβουλος της ομάδας του Μπάνμπερι. Ο Μάγιερ έχει εργαστεί ξανά στη Formula1, καθώς ήταν γενικός διευθυντής της Renault Sport F1, και θα αναλάβει τα καθήκοντά του από 1η Αυγούστου. Αυτή η κίνηση έγινε στο πλαίσιο της προσπάθειας της Manor να πετύχει τον μακροχρόνιο στόχο που έχει θέσει.

«Είναι καιρός ανάπτυξης και εξέλιξης για τη Manor. Πιέζουμε σκληρά για να βάλουμε την ομάδα ξανά στην πίστα, μεταφορικά και κυριολεκτικά, και ο πρόσφατος βαθμός στην Αυστρία δείχνει ότι κάνουμε πρόοδο. Ο Τόμας θα φέρει ανθρώπους μαζί του και θα μας βοηθήσει να επιταχύνουμε τη βελτίωση. Φέρνει μεγάλη εμπειρία από την F1, καθώς και δυνατή μηχανική υποστήριξη και μοιράζεται το πάθος μας να πετύχουμε.

Είμαι χαρούμενος που συμφώνησε να μπει στην ομάδα για να οδηγήσει τη μακροχρόνια στρατηγική μας», δήλωσε ο ιδιοκτήτης της Manor, Στέφεν Φιτζπάτρικ. «Είμαι ενθουσιασμένος που μπαίνω στη Manor, μία ομάδα με την ικανότητα να παλεύει για βαθμούς και να πιέζει τα όρια. Ανυπομονώ να κάνω το όνομα της Manor συνώνυμο με μία πρωτότυπη προσέγγιση στην επίτευξη απόδοσης», είπε, από τη μεριά του, ο Μάγιερ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!