Το 2017 η δεύτερη γενιά του Juke (pics)

Το 2017 η δεύτερη γενιά του Juke (pics)

Από το 2017 έρχεται η δεύτερη γενιά του Nissan Juke, με το νέο μοντέλο να φέρνει έναν αριθμό σημαντικών βελτιώσεων και τεχνολογιών.

Το 2017 η δεύτερη γενιά του Juke (pics)

Το νέο μοντέλο Juke ετοιμάζει η Nissan και αυτό θα έχει έναν αριθμό σημαντικών βελτιώσεων και τεχνολογιών. Το Juke περνάει στη δεύτερη γενιά του από το 2017, όμως θα διατηρήσει πολλά από τα χαρακτηριστικά που έχει το αυθεντικό μοντέλο, όπως παραδέχτηκε και ο διευθύνων σύμβουλος της ιαπωνικής μάιρκας, Σίρο Νακαμούρα.

Όμως, θα είναι πιο συμβατικό από άλλα μοντέλα της Nissan, με το μπροστινό για παράδειγμα να παρουσιάζει ομοιότητες με το Qashqai. Βέβαια, επειδή πρόκειται για Juke, θα παραμείνει αναγνωρίσιμο χάρη στα πίσω φώτα και στους μεγάλους θόλους των τροχών. Από εκεί και πέρα, θα... φορέσει το σασί από τη Renault-Nissan Alliance, με τη δεύτερη γενιά του Juke να εμφανίζεται πιο ελαφριά και λιγότερο ακριβή.

Επίσης, τα νέα σασί θα επιτρέψουν στο νέο μοντέλο να χρησιμοποιήσει τρεις κινητήρες, έναν τρικύλινδρο τούρμπο 1.0 λίτρου, έναν ντίζελ 1.5 λίτρου και έναν τούρμπο 1.6 λίτρων με ισχύ 190 ίππους, ενώ θα υπάρχει και μία υβριδική έκδοση.

Σε ό,τι αφορά το εσωτερικό, θα έχει εκτενείς αλλαγές, με τη Nissan να το... μοντάρει με πιο πλούσια και πιο ακριβά υλικά και επιφάνειες, καθώς και ένα νέο σύστημα για πληροφορίες και διασκέδαση, το οποίο θα υποστηρίζει το Apple CarPlay και το Anroid Auto. Σε ό,τι έχει να κάνει με το ντεμπούτο του, αυτό αναμένεται να γίνει στο πρώτο μισό του 2017, ενώ μπορεί να υπάρξει και μία προεπισκόπησε σε κόνσεπτ εντός των επόμενων μηνών.

Best of internet