H KTM επίσημα στο MotoGP από φέτος!

Πέτρος Πιτσίνης
H KTM επίσημα στο MotoGP από φέτος!
Έχει πλέον επιβεβαιωθεί ότι ο Αυστριακός κατασκευαστής θα κάνει το ντεμπούτο του στον τελευταίο αγώνα του χρόνου στη Βαλένθια, πριν την τελική είσοδό του στη μεγάλη κατηγορία το 2017!

Η KTM σχεδιάζει να μπει στο MotoGP από το 2017, όμως μας επιφύλασσε μια έκπληξη καθώς ανακοίνωσε επίσημα ότι το ντεμπούτο της θα γίνει στο τελευταίο Γκραν Πρι για φέτος, στη Βαλένθια. Στις δοκιμές που γίνονται αυτές τις ημέρες στην πίστα Red Bull Ring στην Αυστρία, η KTM έχει πάρει μέρος και έχει για αναβάτες τους δοκιμαστές της, Μίκα Κάλιο και Τόμας Λούθι.

«Νομίζω πως όλοι μπορούν να είναι ικανοποιημένοι που είμαστε εδώ μαζί με τους άλλους. Τελικά, νομίζω ότι οι χρόνοι μας είναι σε ένα καλό επίπεδο, αρκετά καλά. Προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε τους άλλους για να δούμε πως συμπεριφέρεται η μοτοσυκλέτα και που "χάνουμε" σε σύγκριση με αυτούς. Κάναμε πολλούς γύρους, δεν σημειώσαμε τεχνικά προβλήματα. Είμαστε περίπου δύο δευτερόλεπτα πίσω από τους πιο γρήγορους, για την ώρα είναι πολύ καλά. Έχουμε χρόνο να δουλέψουμε πριν τη Βαλένθια, ελπίζω αύριο να μπορέσουμε να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο» ήταν τα λόγια του Μίκα Κάλιο σε συνέντευξή του στο MotoGP.com.

Το 2017 όπου η KTM θα περάσει επίσημα στο MotoGP, θα έχει για αναβάτες τον Μπράντλεϊ Σμιθ και τον Πολ Εσπαργκαρό, το δίδυμο της Tech 3 Yamaha δηλαδή. Ο Κάλιο, θα συνεχίσει να είναι δοκιμαστής.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!