Ρόσμπεργκ: «Αμφιβάλω για τον εαυτό μου»!

Ρόσμπεργκ: «Αμφιβάλω για τον εαυτό μου»!

Ρόσμπεργκ: «Αμφιβάλω για τον εαυτό μου»!

Νευρικότητα και κρίση ανασφάλειας παραδέχεται, ότι νιώθει ο Ρόσμπεργκ μετά τη μείωση της διαφοράς του από τον Χάμιλτον στον έναν μόλις βαθμό!

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ ομολόγησε, ότι νιώθει νευρικότητα μετά τις απανωτές νίκες του Λιούις Χάμιλτον, με τις οποίες τον πλησίασε ο Βρετανός στον πόντο. «Ανθρωπος είμαι κι εγώ, μερικές φορές το ξεχνά αυτό ο κόσμος, όταν βλέπει γρήγορα αυτοκίνητα στην τηλεόραση», ανέφερε ο Γερμανός πιλότος της Mercedes στη Guardian και συμπλήρωσε: «Γίνομαι επίσης νευρικός και βλέπω μερικές φορές το ποτήρι μισοάδειο. Και στις πιο δύσκολες στιγμές νιώθω αμφιβολίες για τον ίδιο τον εαυτό μου»!

Αυτό συμβαίνει βέβαια τώρα εντονότερα μετά τη μείωση της διαφοράς από τον Χάμιλτον από 43 βαθμούς στις αρχές Μαΐου στον έναν και ενώ την Κυριακή μπορεί να περάσει μπροστά ο Βρετανός μετά το Γκραν Πρι της Ουγγαρίας.

Ο Ρόσμπεργκ δεν δίστασε να ομολογήσει, ότι οι νίκες επί του Χάμιλτον είναι ιδιαίτερα γλυκές. «Είναι ένας από τους αντιπάλους, απέναντι στους οποίους προκαλούν οι νίκες ιδιαίτερη ικανοποίηση, αυτός είναι και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Τρέφω μεγάλη εκτίμηση γιαυτόν, όμως τη συγκεκριμένη εποχή δεν είμαστε και οι καλύτεροι φίλοι», δήλωσε με ειλικρίνεια ο ξανθομάλλης οδηγός της Formula 1 στη Guardian.

Ανταγωνισμός υπήρχε μεταξύ τους ανέκαθεν από την εποχή που ήταν τινέιτζερ. «Πόση πίτσα μπορούμε να φάμε, ποιος θα έτρεχε γρηγορότερα από το ασανσέρ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου; Όλα ήταν ανταγωνισμός τότε» υπογράμμισε ο Ρόσμπεργκ, που θεωρεί ότι τώρα έχουν γίνει τα πράγματα πιο περίπλοκα μεταξύ τους. «Τότε γίνονταν όλα χωρίς να επηρεάζονται από την ομάδα, τα Μέσα Ενημέρωσης, το χρήμα. Αυτά κάνουν τα πάντα τόσο δύσκολα σήμερα», τόνισε ο Νίκο Ρόσμπεργκ.

Best of internet