Πρόβλημα στη μοτοσυκλέτα «φρέναρε» τον Πεντρόσα

Πρόβλημα στη μοτοσυκλέτα «φρέναρε» τον Πεντρόσα

Πρόβλημα στη μοτοσυκλέτα «φρέναρε» τον Πεντρόσα

Ο αναβάτης της Honda δεν κατάφερε να φτάσει τον ομόσταυλό του, Μαρκ Μάρκεζ, κάτι που αποδίδει σε δυσλειτουργία της δεύτερης μοτοσυκλέτας του. 

Σε μια καλή εμφάνιση στο Ζάξενρινγκ, ο Ντάνι Πεντρόσα ήταν ανταγωνιστικός, ωστόσο τελικά τερμάτισε έκτος εξαιτίας ενός προβλήματος. Ο έτερος αναβάτης της Repsol Honda, Μαρκ Μάρκεζ, κατάφερε να πάρει τη νίκη, την τέταρτη συνεχόμενη στο συγκεκριμένο Σιρκουί! 

Ο Πεντρόσα καθυστέρησε ελαφρώς να αλλάξει μοτοσυκλέτα και να πάρει αυτή με τα σλικ ελαστικά, παρά το γεγονός ότι ήθελε να το κάνει νωρίτερα. Συγκεκριμένα, είπε: «Ήθελα να αλλάξω πιο πριν, όμως είχαν πρόβλημα. Για κάποιο λόγο, δεν μπορούσαν να βάλουν μπρος τη μοτοσυκλέτα με τα σλικ, οπότε έμεινα με τα βρόχινα περισσότερο. Όταν ο Μαρκέζ σταμάτησε, τον είδα στην οθόνη και ήθελα και εγώ. Όμως δεν είχα το ΟΚ». 

Όσο για την εμφάνισή του στον αγώνα, ο 30χρονος Ισπανός, σχολίασε: «Δεν ήμουν πολύ γρήγορος για τρεις ή τέσσερις γύρους μετά την αλλαγή μοτοσυκλέτας. Τα λάστιχα τα αισθανόμουν πολύ περίεργα και δεν μπορούσα να πιέσω, η διαδικασία του ζεστάματος (των ελαστικών) ήταν πολύ αργή. Έχασα το ρυθμό μου με τα σλικ. Η πίστα ήταν εντάξει για να βάλω τα ενδιάμεσα, όμως δεν τα έχω ξαναδοκιμάσει, οπότε αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στα σλικ». 

Best of internet