Πρόβλημα στη μοτοσυκλέτα «φρέναρε» τον Πεντρόσα

Πρόβλημα στη μοτοσυκλέτα «φρέναρε» τον Πεντρόσα

Ο αναβάτης της Honda δεν κατάφερε να φτάσει τον ομόσταυλό του, Μαρκ Μάρκεζ, κάτι που αποδίδει σε δυσλειτουργία της δεύτερης μοτοσυκλέτας του. 

Πρόβλημα στη μοτοσυκλέτα «φρέναρε» τον Πεντρόσα

Σε μια καλή εμφάνιση στο Ζάξενρινγκ, ο Ντάνι Πεντρόσα ήταν ανταγωνιστικός, ωστόσο τελικά τερμάτισε έκτος εξαιτίας ενός προβλήματος. Ο έτερος αναβάτης της Repsol Honda, Μαρκ Μάρκεζ, κατάφερε να πάρει τη νίκη, την τέταρτη συνεχόμενη στο συγκεκριμένο Σιρκουί! 

Ο Πεντρόσα καθυστέρησε ελαφρώς να αλλάξει μοτοσυκλέτα και να πάρει αυτή με τα σλικ ελαστικά, παρά το γεγονός ότι ήθελε να το κάνει νωρίτερα. Συγκεκριμένα, είπε: «Ήθελα να αλλάξω πιο πριν, όμως είχαν πρόβλημα. Για κάποιο λόγο, δεν μπορούσαν να βάλουν μπρος τη μοτοσυκλέτα με τα σλικ, οπότε έμεινα με τα βρόχινα περισσότερο. Όταν ο Μαρκέζ σταμάτησε, τον είδα στην οθόνη και ήθελα και εγώ. Όμως δεν είχα το ΟΚ». 

Όσο για την εμφάνισή του στον αγώνα, ο 30χρονος Ισπανός, σχολίασε: «Δεν ήμουν πολύ γρήγορος για τρεις ή τέσσερις γύρους μετά την αλλαγή μοτοσυκλέτας. Τα λάστιχα τα αισθανόμουν πολύ περίεργα και δεν μπορούσα να πιέσω, η διαδικασία του ζεστάματος (των ελαστικών) ήταν πολύ αργή. Έχασα το ρυθμό μου με τα σλικ. Η πίστα ήταν εντάξει για να βάλω τα ενδιάμεσα, όμως δεν τα έχω ξαναδοκιμάσει, οπότε αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στα σλικ». 

Best of internet