Πόσο Maserati είναι η Levante; (video)

Πόσο Maserati είναι η Levante; (video)

Πόσο Maserati είναι η Levante; (video)

Μπορεί να κληρονομήσει ένα SUV τα γονίδια, που έκαναν διάσημη τη Maserati; Η δοκιμή της Levante σε πίστα και στο χώμα λύνει κάθε σχετική απορία!

Η Maserati παρουσίασε με τη Levante το πρώτο SUV στην ιστορία της βάζοντας σε σκέψεις τους φίλους της. Θα προσφέρει η Levante το άρωμα πολυτέλειας και σπορ αίσθησης, όπως τα υπόλοιπα μοντέλα με σήμα την φημισμένη τρίαινα; Ή μήπως δημιούργησε η ιταλική φίρμα ένα SUV με αποκλειστικό γνώμονα την εμπορική επιτυχία, καθώς τα συγκεκριμένα μοντέλα γνωρίζουν μεγάλη ζήτηση;

Για τις απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα δεν υπάρχει καταλληλότερος άνθρωπος από τον Ρομπέρτο Κοράντι. Ο Ιταλός είναι διευθυντής του τμήματος εξέλιξης της Maserati, άρα γνωρίζει τις ικανότητες και τις ιδιαιτερότητες της νέας Levante απ΄ έξω και ανακατωτά.

Ο Κοράντι δεν είναι ωστόσο άνθρωπος των λόγων, αλλά των πράξεων. Γιαυτό και αποφάσισε να δείξει σε βίντεο, ότι το νέο μοντέλο αποτελεί αντάξιο τέκνο της Maserati στην άσφαλτο, αλλά και στο χώμα. Συγκεκριμένα οδήγησε τη Levante στην πίστα δοκιμών και εξέλιξης της FCA Automobiles στο Μπαλόκο της Βόρειας Ιταλίας και τη βασάνισε στην άσφαλτο και εκτός δρόμου. Το αυτοκίνητο απέδειξε, ότι φέρει δίκαια τα σήματα της Maserati, ενώ δείχνει πολύ ικανό και στη δοκιμασία offroad.

Maserati Levante. Natural Ability.

Best of internet