Λορένθο: «Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει»

Λορένθο: «Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει»

Λορένθο: «Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει»

Ο Ισπανός αναβάτης της Yamaha επιμένει και τονίζει ότι ακόμη υπάρχουν ελπίδες, παρά τις συνεχόμενες «κακές» εμφανίσεις του που δεν του έχουν επιτρέψει να αποσπάσει όσους βαθμούς θα ήθελε. 

Ο Μαρκ Μάρκεζ της Repsol Honda βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του MotoGP, με μεγάλη διαφορά και όπως όλα δείχνουν, αν συνεχίσει με την ίδια σταθερότητα, θα είναι και ο νικητής της σεζόν. Ωστόσο, ένας από τους μεγαλύτερους αντιπάλους του, ο Χόρχε Λορένθο, επιμένει ότι δεν πρέπει να βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα, καθώς τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ο τελευταίος, έχει αποσπάσει μόλις επτά βαθμούς από τους τελευταίους τρεις αγώνες και η διαφορά του από τον 23χρονο Ισπανό φτάνει τους 48! 

«Όχι, όχι, το πρωτάθλημα δεν τελειώνει αν δεν επιβεβαιωθεί και μαθηματικά ο νικητής. Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Σήμερα είδαμε τον Μαρκ, που είναι ιδιαίτερα γενναίος σε τέτοιες συνθήκες και πολύ γρήγορος, να σημειώνει πτώση το πρωί στην προθέρμανση. Είναι τυχερός που δεν τραυματίστηκε, έτσι; Έχουμε δει σε άλλα πρωταθλήματα μεγάλες διαφορές, με τον πρώτο να απέχει πολύ, όμως τελικά να μην τα καταφέρνει. Πρέπει να είσαι θετικός και να πιστεύεις ότι είναι πιθανό να νικήσεις. Το πρώτο πράγμα που έχουμε να κάνουμε είναι να έχουμε αυτοπεποίθηση, ώστε να επανέλθουν τα καλά αποτελέσματα που δεν έχουμε τώρα. Εδώ και τρεις αγώνες δεν τα πάω καλά, για διαφορετικούς λόγους κάθε φορά» ήταν τα λόγια του Χόρχε Λορένθο. 

Best of internet