«Σημάδια ζωής» από το σόου του Κλάρκσον και της παρέας του

Πέτρος Πιτσίνης
«Σημάδια ζωής» από το σόου του Κλάρκσον και της παρέας του
Η νέα εκπομπή της δημοφιλούς τριάδας που κάποτε παρουσίαζε το Top Gear έχει... ανοίξει πανιά και ετοιμάζεται σκληρά, με τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα να είναι πλέον γεγονός!

Το "The Grand Tour" είναι το νέο σόου που θα παρουσιάσουν οι Κλάρκσον/Χάμοντ/Μέι, με το... παρθενικό τους επεισόδιο να έχει αρχίσει ήδη να ετοιμάζεται, όπως άλλωστε δείχνουν και οι πρώτες φωτογραφίες. Η αρχή γίνεται στο Γιοχάνεσμπουργκ και βλέπουμε ότι οι τρεις παρουσιαστές κάθονται σε ένα... σπιτικό περιβάλλον, πίνοντας καφέ και συζητώντας.

Όπως διαπιστώνουμε, αλλάζει αρκετά σε σχέση με το Top Gear και έχει μια διαφορετική προσέγγιση, τόσο από πλευράς δομής όσο και της παραγωγής. Ενδεικτικά, αναφέρουμε ότι δεν υπάρχει σταθερό στούντιο και μια τεράστια «σκηνή» στήνεται σε διάφορες τοποθεσίες ανά τον κόσμο, με αυτές που ακολουθούν να είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Βρετανία και η Γερμανία.

Ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί αν κάθε πόλη ή χώρα θα φιλοξενεί το σόου μία, ή περισσότερες φορές, όμως γνωρίζουμε ότι για αρχή έχουν προγραμματιστεί 36 επεισόδια συνολικά, σε τρεις κύκλους, δηλαδή δώδεκα ανά σεζόν. Εντύπωση προκαλεί επίσης και η... εχεμύθεια του κοινού που παρακολούθησε από κοντά τον Τζέρεμι Κλάρκσον, τον Ρίτσαρντ Χάμοντ και τον Τζέιμς Μέι, αφού δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό! Μέχρι την πρεμιέρα, που θα γίνει κάπου στο Φθινόπωρο, έχουμε στη διάθεσή μας αυτές τις φωτογραφίες, που μας προετοιμάζουν για αυτά που πρόκειται να δούμε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!