Χωρίς ρυθμό οι Suzuki στο βρεγμένο

Πέτρος Πιτσίνης
Χωρίς ρυθμό οι Suzuki στο βρεγμένο
Σύμφωνα με τον Μάβερικ Βινιάλες, τον αναβάτη της Suzuki στο MotoGP, η GSX-RR του δεν εμπνέει την εμπιστοσύνη που θα ήθελε, σε αγώνες με βροχή.

Προβλήματα με την ευστάθεια δείχνει να αντιμετωπίζει η ομάδα της Suzuki στο MotoGP, με τους αναβάτες της να το επιβεβαιώνουν, ειδικά στο βρεγμένο. Ο Μάβερικ Βινιάλες έχει αποδείξει ότι είναι ένας από τους ταχύτερους σε κάθε αγώνα, ωστόσο χθες περιορίστηκε στη 12η θέση και ο ομόσταυλός του, Αλέιξ Εσπαργκαρό, στη 14η.

Ο 21χρονος Βινιάλες, είπε: «Πραγματικά, δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα. Ξύπνησα το πρωί, βλέπω τη βροχή και λέω εντάξει, θα πρέπει να δουλέψω ώστε να λύσω το πρόβλημα. Ήμουν πράγματι συγκεντρωμένος στο να είμαι γρήγορος και ειλικρινά, έτοιμος για δράση. Ύστερα, αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα με πάντα. Αγωνιούμε με την πρόσφυση στο στεγνό, αλλά στο βρεγμένο είναι δύο φορές χειρότερο. Οι μηχανικοί θα πρέπει να βρουν μια λύση, καθώς αν ακολουθήσει κι άλλος αγώνας με βροχή, με βλέπω στη 12η ή τη 13η θέση και πάλι. Δεν ξέρω, πρέπει να δουλέψουν, εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω. Απλώς οδηγώ τη μοτοσυκλέτα όσο πιο γρήγορα μπορώ».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!