Αυτή είναι η φθηνότερη τετράθυρη BMW

Πέτρος Πιτσίνης
Αυτή είναι η φθηνότερη τετράθυρη BMW
Η Σειρά 1 απέκτησε και σεντάν εκδοχή που απευθύνεται σε όσους αναζητούν μεγαλύτερους χώρους από τη χάτσμπακ, ωστόσο θα είναι διαθέσιμη για την αγορά της Κίνας και μόνο.

Μικρές οικογένειες, αλλά και εργένηδες που έχουν ανάγκη τους χώρους, μπορούν πλέον να κοιτάξουν τη νέα BMW Σειρά 1 Sedan, αν φυσικά είναι... Κινέζοι. Η φίρμα λάνσαρε στην αγορά της Ασιατικής χώρας το συγκεκριμένο μοντέλο καθώς θεώρησε πως θα υπάρξει μεγάλη ανταπόκριση και όχι άδικα, καθώς η σχεδίασή της είναι αρμονική και με τις κατάλληλες τροποποιήσεις από τη Σειρά 1, αποκτά τη δική της ταυτότητα.

Το ανασχεδιασμένο εμπρός μέρος με τα πιο στενόμακρα φωτιστικά σώματα, οι μεγαλύτεροι καθρέπτες και οι διαφορετικής σχεδίασης ζάντες, συμβάλλουν σε αυτό το αποτέλεσμα. Τα μοτέρ που έχουν αναλάβει την κίνησή της προέρχονται από τις υπόλοιπες παραλλαγές του μοντέλου και ξεκινά από τομ τρικύλινδρο τούρμπο βενζινοκινητήρα των 1.5 λίτρων, για να φτάσουν στον τετρακύλινδρο -πάλι τούρμπο- των 2.0 λίτρων με τους 231 ίππους και τα 350 Nm ροπής.

Για την ώρα, δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες από τη BMW για τα κινητήρια σύνολα, ούτε κάποιες επιπλέον φωτογραφίες, όμως σύντομα θα έχουμε νεότερα. Αυτό που θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν σίγουρο είναι πως δεν θα φτάσει μέχρι την Ευρώπη, παρά το γεγονός ότι οι βασικότεροι αντίπαλοι της φίρμας, Mercedes-Benz και Audi, προσφέρουν μοντέλα όπως η CLA και το A3 Sedan αντίστοιχα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!