Πόσο πωλείται το στέισον βάγκον του Σουμάχερ;

Πόσο πωλείται το στέισον βάγκον του Σουμάχερ;

Πόσο πωλείται το στέισον βάγκον του Σουμάχερ;

Στην εξωπραγματική τιμή των 120.000 ευρώ βγαίνει στο σφυρί μία παλιά Mercedes E55 AMG 17 ετών με 200.000 χιλιόμετρα, που ανήκε επιβεβαιωμένα στον Μίκαελ Σουμάχερ.

Κανονικά, η αξία μίας Mercedes E55 AMG Wagon 17 ετών και με περίπου 200.000 χιλιόμετρα στο κοντέρ της κυμαίνεται στη γερμανική αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων γύρω στις 5.000 ευρώ. Όχι όμως, αν πρόκειται για το παλαιό αυτοκίνητο του Μίκαελ Σουμάχερ, οπότε εκτοξεύεται η τιμή της στα ουράνια.
Ο σημερινός κάτοχος του συγκεκριμένου μοντέλου το αγόρασε μόλις πριν λίγους μήνες για περίπου 100.000 ευρώ και τώρα ζητά για το ίδιο αυτοκίνητο γύρω στις 120.000 ευρώ, θέλοντας προφανώς να βγάλει ένα γενναίο χαρτζιλίκι σε ένα τόσο σύντομο διάστημα.
Η πρώτη πώληση είχε γίνει στην Ελβετία, ενώ τώρα προσφέρεται το αυτοκίνητο με αγγελία στο Βερολίνο. Όπως τονίζει ο τωρινός κάτοχος του στέισον βάγκον, υπάρχουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που πιστοποιούν ότι το αυτοκίνητο ανήκε στο παρελθόν στον Μίκαελ Σουμάχερ, ενώ στην κεντρική κονσόλα ξεχωρίζει μία πλακέτα της Ferrari, την οποία είχε βάλει ο ίδιος ο επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1.
Βέβαια, μία Mercedes E55 AMG δεν παύει να είναι ένα πολύ ξεχωριστό αυτοκίνητο για την εποχή της, καθώς εφοδιαζόταν με έναν V8 κινητήρα 354 ίππων. Το αυτοκίνητο του Σούμι διαθέτει εξάλλου φουλ εξοπλισμό, όπως δερμάτινο σαλόνι, ηχοσύστημα Bose, δορυφορικό σύστημα πλοήγησης, ηλεκτρικά καθίσματα και κλιματισμό, ενώ πωλείται με καινούρια ελαστικά και φρένα.

Best of internet