Δεν είχαμε ταχύτητα λέει ο Ρόσι

Γιώργος Βαρίνος
Δεν είχαμε ταχύτητα λέει ο Ρόσι
Με την 8η θέση κανείς δεν είναι ευχαριστημένος, ούτε ο ίδιος ο Ρόσι που στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα δίνει τη δική του εκδοχή γι αυτό το «κακό» αποτέλεσμα.

Ήταν δικό του λάθος; Γιατί δεν άλλαξε μοτοσυκλέτα νωρίτερα όπως του είπε η ομάδα... Γιατί έμεινε τόσο πολύ μέσα στην σχεδόν στεγνή πίστα με βρόχινα ελαστικά; Οι ερωτήσεις πεφτουν βροχή και ο ίδιος ο Γιατρός βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

«Λοιπόν... στις ενδιάμεσες συνθήκες δεν είμαστε ανταγωνιστικοί και αυτό φάνηκε μόλις άλλαξα μοτοσυκλέτα. Ο Ντόβι και ο Κάλ εξαφανίστηκαν, Ο Ιαννόνε με πέρασε εύκολα. Ήθελα να μείνω όσο το δυνατόν λιγότερο με τα σλικ ελαστικά. Με τόσο κρύα πίστα οι Honda θα με περνούσαν αμέσως και αυτό φάνηκε. Το πολύ να είμασταν 6οι. Πρέπει να δούμε γιατί η μοτοσυκλέτα δεν λειτουργεί σε κρύες συνθήκες. Όταν είδα να στεγνώνει η πίστα απογοητεύτηκα. Ήξερα πως η μοτοσυκλέτα είναι πολύ αργή σε κρύα, μισο βρεγμένη πίστα με σλικ. Τώρα μένουν 9 αγώνες... Δεν είναι λίγοι και πολλά μπορούν να συμβούν. Αν ο Μάρκ οδηγήσει συντηρητικά θα είναι δύσκολο. Ακόμα και να νικήσω κάποιους αγώνες οι 59 βαθμοί είναι μεγάλη διαφορά... Θα δούμε. Θα γυρίσουμε (από τις καλοκαιρινές διακοπές) πιο δυνατοί...»

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!