Τρομερά απογοητευμένος ο Σκοτ Ρέντιγκ

Γιώργος Βαρίνος
Τρομερά απογοητευμένος ο Σκοτ Ρέντιγκ
Στα «κάγκελα» ο Σκοτ Ρέντιγκ. Έχασε την 2η θέση στο Ζάξενριγκ στον τελευταίο γύρο από τον Κράτσλοου και τον Ντοβιστιόζο και τελικά τερμάτισε 4ος!

Δεν μπορεί να το πιστέψει ακόμα ο Σκοτ Ρέντιγκ αυτό που του συνέβη στον τελευταίο γύρο του Γερμανικού GP.

Στους τελευταίους γύρους του αγώνα, ο Ρέντιγκ ήταν κοντά σε ένα δεύτερο συνεχόμενο βάθρο, έχοντας κάνει σχετικά νωρίς αλλαγή, στη δεύτερη μοτοσυκλέτα του καθώς οι συνθήκες βελτιώνονταν. Ωστόσο, η ομάδα είχε τοποθετήσει ενδιάμεσα ελαστικά, ενώ οι περισσότερες ομάδες επέλεξαν σλικ για την μοτοσυκλέτα αλλαγής. Και ενώ στη μέση του αγώνα έδειχνε δυνατός για άλλο ένα βάθρο, στο τέλος με την πίστα απόλυτα στεγνή στην αγωνιστική γραμμή, ήταν ανίκανος να υπερασπιστεί τις επιθέσεις από τον Κάλ Κράτσλοου και τον Αντρέα Ντοβιτσιόζο αφήνοντάς τον στην 4η θέση.

«Είμαι πραγματικά απογοητευμένος...» παραδέχτηκε. «Είχα μια κακή εκκίνηση, αλλά ανακτούσα την εμπιστοσύνη μου στη βροχή, και έπαιρνα πολλά ρίσκα, όπως έκανα στο Assen και μου «έβγαιναν». Διάολε είπα σε μια στιγμή μπορεί και να κερδίσω. Όταν με πέρασε ο Μάρκ σαν σταματημένο πρόλαβα και είδα το σλικ... Τι διάολο είπα γιατί δεν μου έβαλαν και εμένα σλικ. Μετά έβλεπα τις ταμπέλες πως με πλησίαζαν ο Κάλ και ο Αντρέα. Στο τέλος ήμουν έξαλλος! Δεν κατάφερα να τους κρατήσω πίσω μου - ήταν αδύνατον- και τελικά πήρα μια 4η θέση. Υπό άλλες συνθήκες θα πανηγύριζα αλλά σήμερα είμαι λυπημένος. Με σλικ ελαστικά ίσως και να κέρδιζα. Σίγουρα πάντως θα έβγαινα 2ος... Κρίμα. Συμβαίνουν αυτά. Δεν θα ήμουν στεναχωριμένος αν οι μισοί οδηγοί είχαν φορέσει ενδιάμεσα ελαστικά. Όμως όλοι φόρεσαν σλικ!!! ...!@#$%^&*»

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!