Δεν με ένοιαζε κι αν έπεφτα λέει ο Κράτσλοου

Γιώργος Βαρίνος
Δεν με ένοιαζε κι αν έπεφτα λέει ο Κράτσλοου
Ο Βρετανός παραδέχθηκε πως δεν τον ένοιαζε αν κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς του να περάσει τον Ρέντινγκ έπεφτε! «Ήμουν αποφασισμένος!»

Ο Βρετανός πέτυχε ξανά μια δεύτερη πανάξια θέση στο Zάξενριγκ (έχει άλλη μία) τερματίζοντας πίσω από τον Μάρκ Μάρκεζ σε ένα πολύ δύσκολο αγώνα που το καλό αποτέλεσμα ερχόταν από καλή στρατηγική. Ο Κράτσλοου παραδέχθηκε πως ο Λούτσιο Τσεκινέλο, ο ιδιοκτήτης της LCR, του είχε πει πως πρωταρχικός στόχος είναι ο τερματισμός και μετά το καλό αποτέλεσμα. «Ο Λούτσιο μου είπε ''Μη ρισκάρεις πουθενά...'' αλλά στο τέλος ήμουν αποφασισμένος να περάσω ρισκάροντας μια πτώση...» και συνεχίζει

«Στην πραγματικότητα έπεσα στον γύρο προθέρμανσης! Το ότι έμεινα πάνω στη μοτοσυκλέτα ήταν απλώς τύχη. Τα λάστιχα ζεσταίνονταν δύσκολα σε αυτές τις συνθήκες και μόλις ζεσταίνονταν άρχιζαν να φθείρονται με τρομερό ρυθμό. Το ότι η πίστα στέγνωνε γρήγορα διόγκωνε το πρόβλημα της φθοράς. Είναι απίστευτο γύρο με τον γύρο το πόσο ένοιωθα την φθορά των βρόχινων ελαστικών. Έπρεπε να ακολουθούσαμε τη στρατηγική του Μάρκεζ και να μπαίναμε στον ίδιο γύρο με αυτόν. Δεν το κάναμε και χάσαμε πολλά δευτερόλεπτα. Ακολουθούσα τον Βαλεντίνο και τον Ντόβι, οι οποίοι είναι και οι δύο πολύ έμπειροι σε αυτές τις συνθήκες. Ήταν ένα τυχερό παιχνίδι. Στο τέλος δεν είχα τίποτα να χάσω. Κατά τους τελευταίους πέντε γύρους, πίεσα υπερβολικά, δεν με ένοιαζε αν έπεφτα. Τελικά ο κόπος μου σε συνεργασία με την στρατηγική της ομάδας απέδωσε. Η 2η θέση σε αυτές τις συνθήκες είναι σαν μια νίκη!»

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!