To «άκρως απόρρητο σχέδιο» του Έλον Μάσκ

Γιώργος Βαρίνος
To «άκρως απόρρητο σχέδιο» του Έλον Μάσκ
O δισεκατομμυριούχος-εφευρέτης Έλον Μασκ, στον απόηχο των αρνητικών δημοσιευμάτων από τα ατυχήματα των αυτοκινήτων Tesla υπό καθεστώς αυτόνομης οδήγησης, δημοσίευσε στο Twitter πως εργάζεται πάνω σε ένα νέο «άκρως απόρρητο σχέδιο».

Δεν είμαι μυστικό πως η Tesla αλλά και ο Έλον Μασκ προσωπικά, έχουν πληγεί με τα κύματα των κακών ειδήσεων τις τελευταίες εβδομάδες. Οι ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι των ΗΠΑ, ερευνούν το ατύχημα που έγινε στις 7 Μαίου στη Φλόριντα με αποτέλεσμα τον θάνατο του οδηγού. Οι κάμερες του μοντέλου S απέτυχαν να ανιχνεύσουν πως ένας ένα φορτηγό έκανε αναστροφή και δεν ενεργοποιήθηκαν αυτόματα τα φρένα με αποτέλεσμα το μοντέλο S, με τον άτυχο οδηγό να πέσει αφρενάριστο πάνω στο φορτηγό.

Η Tesla ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι οι πωλήσεις μειώθηκαν κατά τους τελευταίους τρεις μήνες, γεγονός που καθιστά απίθανο η εταιρεία με έδρα την Καλιφόρνια να ανταποκρίθει στις προσδοκίες για την παροχή 80.000 έως 90.000 οχήματα φέτος, γεγονός που θα έχει αντίκτυπο και στην αξία της μετοχής της.

O Mασκ πρέπει ως μάγος γρήγορα, να βρεί κάτι να βγάλει από το καπέλο του ώστε να σταματήσει το κατρακύλισμα της αξίας της μετοχής και να επανακτήσει το κύρος της μάρκας που τόσο έχει τραυματιστεί. Θα τα καταφέρει; O ίδιος με το μήνυμά του στο Twitter, υπόχεται πως κάτι μεγάλο ετοιμάζει... Για να δούμε...

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!