Χαμηλές πτήσεις με μια... καρέκλα! (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Χαμηλές πτήσεις με μια... καρέκλα! (video)
Ένας Σουηδός εφευρέτης δίνει τον δικό του οδηγό κατασκευής ενός πρωτότυπου... οχήματος, για τους επίδοξους ιπτάμενους -αλλά καθιστούς- τζέντλεμανς.

Μια παροπλισμένη καρέκλα, μερικοί κορμοί δέντρων και οκτώ έλικες, αρκούν για να κατασκευάσει κάποιος τη δική του ιπτάμενη καρέκλα! Φυσικά, θα ακολουθήσει τις οδηγίες ενός Σουηδού εφευρέτη, ο οποίος έφτιαξε ένα βίντεο που δείχνει αναλυτικά τα βήματα που θα πρέπει να κάνει κάποιος, ώστε να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

To κανάλι του στο YouTube ονομάζεται Amazing DIY Projects και έχει ήδη προσελκύσει χιλιάδες subscribers, οι οποίοι θέλουν να μάθουν να φτιάχνουν μόνοι τους περίεργες κατασκευές. Η ιπτάμενη καρέκλα, μπορεί να πετάξει περίπου 1,5 μέτρο πάνω από το έδαφος και όπως φαίνεται, είναι πλήρως λειτουργική.

Σίγουρα, απαιτείται εξοικείωση ώστε να ελεγχθεί σωστά, ωστόσο στο μέλλον υπάρχουν πλάνα περαιτέρω βελτίωσης του «οχήματος» τόσο από πλευράς χειρισμού, όσο και χρηστικότητας. Ο εφευρέτης αναφέρει χαρακτηριστικά ότι χρειάστηκε δέκα προσπάθειες για να καταφέρει να πετάξει, όμως η επιμονή του τον έφερε σε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Δείτε τα βίντεο!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!