Παγωτατζίδικο, ακατάλληλο για ανηλίκους!

Πέτρος Πιτσίνης
Παγωτατζίδικο, ακατάλληλο για ανηλίκους!
Το αλκοόλ στην πιο... αθώα του μορφή προσφέρει αυτό το Ford Transit, το οποίο γυρνάει όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και εντυπωσιάζει με τις πρωτότυπες γεύσεις παγωτού!

Τεκίλα, βότκα και μπύρα είναι τα βασικά συστατικά για το συγκεκριμένο παγωτό, με τη Warner Leisure Hotels που είχε την ιδέα να κάνει... θραύση στο Ηνωμένο Βασίλειο! Αυτό το... μπαρ επί τροχών σερβίρει μόνο ενηλίκους και το καλύτερο όλων, είναι ότι προσφέρει τα προϊόντα του δωρεάν!

Το Ford Transit επισκέπτεται ξενοδοχεία στη Βρετανία και μέχρι στιγμής, μετρά τέσσερις διαφορετικές τοποθεσίες, εντός και εκτός Λονδίνου, όπου κατάφερε και έκλεψε την παράσταση! Βεβαίως, ένας υπάλληλος ελέγχει αν ο πελάτης είναι άνω των δεκαοκτώ ετών, πριν δοκιμάσει το αλκοολούχο παγωτό. Οι γεύσεις που προσφέρονται είναι πέντε στο σύνολό τους, η κάθε μια με διαφορετικό τρόπο σερβιρίσματος, ενώ οι ενήλικες άνω των 50 ετών δείχνουν να το διασκεδάζουν περισσότερο, σύμφωνα με τη Warner Leisure Hotels.

Το μενού συστάθηκε ύστερα από έρευνα, η οποία έδειξε ότι το ένα τρίτο των ανδρών άνω των 45 επιλέγουν τη μπύρα ως το αγαπημένο τους ποτό, την ώρα που το 15% των γυναικών θα διάλεγαν ένα δροσερό κοκτέιλ. Το ιδιαίτερο αυτό παγωτατζίδικο συνοδεύεται από το μότο "GrownUpIceCream", το οποίο σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει «το παγωτό των μεγάλων» και η ιδέα ήρθε μετά από σκέψεις για την υλοποίηση ενός πρότζεκτ, που θα απευθύνεται σε ενηλίκους και θα συνδυάζει τις αναμνήσεις από την παιδική ηλικία. Άλλωστε, μια ακόμη έρευνα που έκαναν, έδειξε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι συγκρατούν από τα παιδικά και εφηβικά τους χρόνια τις διακοπές στη θάλασσα, τα παγωτά και την επίσκεψη στην παιδική χαρά, με αυτή τη σειρά.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!