Σοκ στη Formula 1 από το μακελειό στη Νίκαια

Σοκ στη Formula 1 από το μακελειό στη Νίκαια

Σοκ στη Formula 1 από το μακελειό στη Νίκαια

Φρίκη και θλίψη εκφράζουν οι οδηγοί της Formula 1 για το τρομοκρατικό χτύπημα στη Νίκαια, καθώς οι μισοί μένουν στο κοντινό Μόντε Κάρλο και χρησιμοποιούν το αεροδρόμιο της γαλλικής πόλης.

Μόλις μισή ώρα απέχει από το Μόντε Κάρλο από την Νίκαια, όπου έγινε η τελευταία τρομοκρατική επίθεση με δεκάδες νεκρούς. Στο Πριγκιπάτο ζουν περίπου οι μισοί πιλότοι της Formula 1, που νιώθουν τη Νίκαια πολύ κοντά τους, γιαυτό και δηλώνουν ακόμη πιο συγκλονισμένοι από αυτό το θλιβερό γεγονός. Μάλιστα χρησιμοποιούν συνέχεια το αεροδρόμιο της γαλλικής πόλης για τις μετακινήσεις τους, αφού είναι το πιο κοντινό στο Μόντε Κάρλο. Πολλοί οδηγοί εξέφρασαν δημόσια τα συλλυπητήριά τους προς τους συγγενείς των θυμάτων, αλλά και τη φρίκη τους για τον χαμό τόσων αθώων ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και παιδιά.
Ας δούμε τις πρώτες δηλώσεις από το στρατόπεδο της Formula 1 για το μακελειό στη Νίκαια.

Λιούις Χάμιλτον
«Προσγειώθηκα στη Νίκαια λίγο πριν από αυτό το τραγικό περιστατικό. Είναι τρομερό, όταν σκέπτεσαι όλες αυτές τις χαμένες ζωές. Ας αναπαύσει ο Θεός τις ψυχές τους! Στέλνω τις σκέψεις και τις προσευχές μου στις οικογένειες, που έχασαν δικούς τους συγγενείς και σε εκείνους, που συνεχίζουν να παλεύουν για τη ζωή τους».

Νίκο Ρόσμπεργκ
«Οι σκέψεις μου είναι στους φίλους μου, στις οικογένειές τους και στους ανθρώπους στη Νίκαια».

Μαξ Φερστάπεν
«Παρανοϊκό. Μπορώ μόνον να προσευχηθώ για όλους».

Ρομέιν Γκρόσγιαν
«Οι σκέψεις μου είναι στους ανθρώπους στη Νίκαια και κυρίως στις οικογένειες των θυμάτων».

Αλέν Προστ (τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1)
«Δεν βρίσκω λόγια, για να περιγράψω τη φρίκη. Όλοι σκεφτόμαστε τα θύματα και τις οικογένειές τους».

Best of internet