Έτοιμο για την υπεράσπιση του νόμου το Dodge Charger

Πέτρος Πιτσίνης
Έτοιμο για την υπεράσπιση του νόμου το Dodge Charger
Ένα νέο περιπολικό αυτοκίνητο παρέλαβαν οι αστυνομικές δυνάμεις σε ορισμένες πολιτείες της Αμερικής, το οποίο ακούει στο όνομα Dodge Charger και θα ανταποκριθεί σε αποστολές κάθε είδους!

Ο όμιλος FCA (Fiat-Chrysler) ετοίμασε ένα νέο περιπολικό για τις Ηνωμένες Πολιτείες, χρησιμοποιώντας ως βάσητ ο δημοφιλές Dodge Charger. Μάλιστα, ετοίμασε δύο εκδηλώσεις στην Καλιφόρνια, οι οποίες θα διεξαχθούν στις 19 και 21 Ιουλίου και ανάμεσα σε πολλές δραστηριότητες, περιλαμβάνεται και εμπειρία Test Drive για τους αστυνομικούς, σε ειδικές διαδρομές που θα τους κάνουν να γνωρίσουν το νέο τους σύμμαχο για την υπεράσπιση του νόμου.

H Dodge χαρακτηρίζει το Charger Persuit ως το «περιπολικό υψηλών επιδόσεων» και όχι άδικα, καθώς ο κινητήρας του αποδίδει 370 ίππους. Αυτοί περνούν ομαλά στο δρόμο μέσω του εξελιγμένου συστήματος τετρακίνησης που το εφοδιάζει, ενώ συνοδεύεται και από ένα πακέτο θωράκισης από το εργοστάσιο, για κάθε ενδεχόμενο! Στο εσωτερικό συναντάμε ένα σύστημα πολυμέσων Uconnect με οθόνη αφής 12,1 ιντσών, το οποίο έχει τροποποιηθεί κατάλληλα ώστε να γίνει συμβατό με τις βάσεις δεδομένων της αστυνομίας. Δείτε τις φωτογραφίες!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!