Ένα Volkswagen Polo με... κρίση ταυτότητας (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Ένα Volkswagen Polo με... κρίση ταυτότητας (video)
Audi A1, Lamborghini ή... λίγο από όλα; Αυτό το Polo δεν γνωρίζει τι πραγματικά είναι και το μόνο σίγουρο, είναι ότι ο δημιουργός του ξεπέρασε κάθε όριο... βελτίωσης.

Η επιλογή ενός αυτοκινήτου είναι μια σχετικά δύσκολη διαδικασία που εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως οι ανάγκες ή το χρηματικό μπάτζετ. Ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου Volkswagen Polo όμως, παραδίδει μαθήματα ευρεσιτεχνίας ή... κακογουστιάς.

Έτσι, αγόρασε το Γερμανικό σουπερμίνι και του πρόσθεσε τις χαρακτηριστικές πόρτες των παλαιότερων Lamborghini (Scissor Doors), όμως τα «καλύτερα» δεν σταματούν εδώ. Τα φωτιστικά σώματα προέρχονται από το Audi A1, ενώ η μάσκα εμπρός ανήκει σε κάποιο μεγάλο Audi, πιθανότατα στο A6 ή το A8, καθώς είναι τεράστια αναλογικά με το αυτοκίνητο.

Το Body Kit με τους υπερμεγέθεις θόλους των τροχών και τον αντίστοιχο πίσω προφυλακτήρα, μαζί με τις τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης, τις μαύρες ζάντες αλουμινίου και το φανταχτερό μοβ χρώμα του αμαξώματος, ολοκληρώνουν το... έργο. Πληροφορίες για τον κινητήρα του αυτοκινήτου δεν έχουμε, γνωρίζουμε ωστόσο από το βίντεο πως εξοπλίζεται με ένα ντίζελ μοτέρ TDi, χωρίς να αναφέρεται ο κυβισμός ή η ιπποδύναμή του. Πάντως, με τα λεφτά που δαπάνησε ο ιδιοκτήτης για αυτή την ιδιαίτερη «μετατροπή», μπορεί να μην αγόραζε μια Lamborghini, όμως σίγουρα θα μπορούσε να είχε γίνει κάτοχος ενός «ορίτζιναλ» Audi A1! Δείτε το βίντεο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!