Έρχεται νέα ναυαρχίδα για τη Bentley

Πέτρος Πιτσίνης
Έρχεται νέα ναυαρχίδα για τη Bentley
Η Mulsanne αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κορυφή της γκάμας της Βρετανικής φίρμας, ωστόσο υπάρχουν σκέψεις για ένα ακόμη πιο «ειδικό» μοντέλο, με πολύ περιορισμένη παραγωγή!

Σε μια προσπάθεια τόνωσης της γκάμας της, η Bentley σκέφτεται να ανεβάσει ακόμη υψηλότερα τα στάνταρ της και να φτιάξει ένα αυτοκίνητο που θα τοποθετηθεί πάνω από τη Mulsanne, δηλαδή θα γίνει η νέα της ναυαρχίδα!

Το νέο μοντέλο θα έχει διαφορετικό όνομα παρά το γεγονός ότι θα βασίζεται στην τελευταία, ενώ θα είναι ιδιαίτερα περιορισμένης παραγωγής, μεταξύ 50 και 100 μονάδων! Εκτός από αυτό, η φίρμα είναι απασχολημένη και με άλλες ιδέες, καθώς σκέπτεται να λανσάρει και ένα δεύτερο SUV εκτός της Bentayga, όπως και ένα σπορ κουπέ υψηλών επιδόσεων.

Προς το παρόν όμως, δεν έχει γίνει γνωστή η σειρά που θα παρουσιαστούν τα νέα μοντέλα, οπότε ίσως δοθεί προτεραιότητα στη νέα ναυαρχίδα της Bentley και όχι σε κάποια από τα προαναφερθέντα. Πάντως, σύμφωνα με δηλώσεις του Ρολφ Φρετς, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της μάρκας, δεν είναι απαραίτητο πως θα παρουσιαστεί ένα μεγαλύτερο αυτοκίνητο από τη Mulsanne σε διαστάσεις, όμως σίγουρα θα είναι ακόμη πιο μοναδικό, με ιδιαίτερες πινελιές και ακόμη περισσότερη πολυτέλεια!

* Στις φωτογραφίες απεικονίζεται η Bentley Mulsanne Grand Limousine by Mulliner.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!