Λορένθο: «Πουθενά γρήγορη η Yamaha»

Πέτρος Πιτσίνης
Λορένθο: «Πουθενά γρήγορη η Yamaha»
O Ισπανός αποδίδει τη μέτρια εμφάνισή του στη μοτοσυκλέτα του, λέγοντας ότι δυσκολεύεται να την εμπιστευτεί και ότι η πρόσφυση στο βρεγμένο δεν ήταν αρκετή.

Οι σημερινές δοκιμές στο Ζάξερινγκ ήταν επεισοδιακές καθώς οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν την ομαλή διεξαγωγή τους τις πρωινές ώρες. Ο Χόρχε Λορένθο τελείωσε στη δωδέκατη θέση, σημειώνοντας πτώση στη στροφή έντεκα της πίστας, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν τον επηρέασε στη συνέχεια και η πεσμένη απόδοσή του δεν ευθυνόταν σε αυτή.

Το απόγευμα στις ΕΔ2 τα πράγματα δεν ήταν καλύτερα, με τον αναβάτη της Yamaha να έρχεται ακόμη πιο πίσω στη 16η θέση, ενώ ο Ρόσι βρισκόταν στη 14η.

«Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε ανταγωνιστικοί πουθενά. Ούτε στα φρένα, ούτε στη μέση της στροφής και στη φάση της επιτάχυνσης, δεν έχουμε επαρκή πρόσφυση. Δεν είμαστε γρήγοροι πουθενά. Για αυτό ήμουν ενάμισι δευτερόλεπτο πιο αργός από τον πρώτο (Βινιάλες). Μετά την πτώση δεν μπορούσα να πιέσω, μου ήταν αδύνατο να εμπιστευθώ τη μοτοσυκλέτα» ήταν τα λόγια του Ισπανού.

Για το ατύχημά του, είπε: «Είμαι καλά. Δεν τραυματίστηκα, δεν έσπασα κανένα κόκκαλο, μπορώ να οδηγήσω κανονικά. Μπήκα στη στροφή ελαφρώς γρηγορότερα από τον προηγούμενο γύρο και "έχασα" το μπροστινό. Μπορεί να ήμουν αρκετά πιο αργός από πέρσι, όμως οι συνθήκες και τα ελαστικά δεν ήταν τα ίδια».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!