Με «καθοδηγητή» Στόουνερ ο Λορένθο στη Ducati

Πέτρος Πιτσίνης
Με «καθοδηγητή» Στόουνερ ο Λορένθο στη Ducati
Ο δύο φορές πρωταθλητής στο MotoGP, Κέισι Στόουνερ, είπε πως θα βοηθήσει τον Χόρχε Λορένθο ώστε να «εγκλιματιστεί» στην ομάδα, όμως ξεκαθάρισε ότι δεν θα πάρει το ρόλο του «προπονητή».

Από την επόμενη σεζόν, ο Χόρχε Λορένθο θα «μετακομίσει» στη Ducati και θα έχει στο πλευρό του τον έμπειρο Κέισι Στόουνερ. Ο ίδιος ανέλαβε το ρόλο του «καθοδηγητή» για τον Ισπανό, ώστε να προσαρμοστεί γρηγορότερα και να νιώσει άνετα στη νέα του ομάδα, με σκοπό να αποδώσει τα μέγιστα όσο το δυνατόν πιο νωρίς.

Ο Αυστραλός ξεκαθάρισε ωστόσο τα πράγματα, λέγοντας: «Η δουλειά μου θα είναι να τον βοηθήσω στην πρόοδό του στη Ducati, σε καμία περίπτωση δεν θα είμαι ο ¨προπονητής¨ του, ωστόσο θα προσπαθήσω να τον κάνω να συνηθίσει γρηγορότερα τη μοτοσυκλέτα. Έτσι, θα προσαρμοστεί γρηγορότερα στη δική μας μέθοδο, η οποία είναι αρκετά διαφορετική από εκείνη των Ιαπωνικών ομάδων».

Ύστερα από τις δηλώσεις του για τον Χόρχε Λορένθο, ο Στόουνερ είπε για άλλη μια φορά πως δεν σκοπεύει να επιστρέψει στους αγώνες, παρά την πίεση που δέχεται. Οι υποστηρικτές του πάντως ελπίζουν ακόμη, δεδομένου ότι είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός ακόμη και σήμερα, ενώ είναι μόλις 30 ετών!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!