Δυναμικά στο «χορό» των ηλεκτρικών η Hyundai

Πέτρος Πιτσίνης
Δυναμικά στο «χορό» των ηλεκτρικών η Hyundai
Μέχρι το 2020, η Κορεάτικη φίρμα θα έχει παρουσιάσει ένα μοντέλο μηδενικών ρύπων, που με μια πλήρη φόρτιση των μπαταριών του θα μπορεί να καλύπτει απόσταση 400 χιλιομέτρων!

Η Hyundai πριν λίγο καιρό, παρουσίασε το Ioniq (φωτογραφίες), το οποίο αναλαμβάνει την εκπροσώπηση της μάρκας στην κατηγορία των φιλικών προς το περιβάλλον μοντέλων. Αργότερα και μέσα στο 2018, θα δούμε ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο σύγχρονων προδιαγραφών και αυτονομία έως και 320 χιλιόμετρα, ενώ δύο χρόνια μετά θα έρθει κι ένα ακόμη, που με μια πλήρη φόρτιση των μπαταριών του θα είναι σε θέση να ταξιδέψει για 400 χιλιόμετρα, χωρίς «ανεφοδιασμό»!

Το «πράσινο» πλάνο της Hyundai δεν σταματά εδώ, καθώς μέχρι το 2020, αναμένεται να δούμε 10 υβριδικά, οκτώ επαναφορτιζόμενα υβριδικά (Plug-In Hybrids) και δύο οχήματα κυψελών υδρογόνου. Οι γρήγοροι ρυθμοί ανάπτυξης της φίρμας στις συγκεκριμένες κατηγορίες οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι πολλές Κινεζικές μάρκες έχουν ήδη αρχίσει να εξελίσσουν τις δικές τους προτάσεις, που θα λανσαριστούν στις Ασιατικές χώρες!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!