Το Jeep Wrangler επικαιροποιείται όμως δεν αλλάζει

Πέτρος Πιτσίνης
Το Jeep Wrangler επικαιροποιείται όμως δεν αλλάζει
Το πιο χαρακτηριστικό μοντέλο της Jeep θα εκσυγχρονιστεί στην επόμενη γενιά του και θα έρθει πιο κοντά στα σημερινά πρότυπα, ωστόσο δεν θα χάσει μέρος από το... άγριο DNA του!

Οι καιροί επιτάσσουν αλλαγές στην αυτοκινητοβιομηχανία, από τις οποίες δεν ξεφεύγουν ούτε «ειδικά» μοντέλα, όπως είναι το Jeep Wrangler. Με το σημερινό να μετρά αρκετά χρόνια στην αγορά, η φίρμα θα το ανανεώσει σύντομα, όμως όπως όλα δείχνουν, θα παραμείνει ένα σκληροτράχηλο αυτοκίνητο που θα εστιάζει στις εκτός δρόμου περιπέτειες.

Το νέο, αναμένεται να παρουσιαστεί στα τέλη του 2017 και θα υποστεί μικρές αισθητικές αλλαγές, όμως δεν θα χαθεί το «τετραγωνισμένο» στυλ του ή οι χαρακτηριστικές επτά γρίλιες στην εμπρός μάσκα. Κάτω από το καπό θα πάρουν θέση μικρότεροι κινητήρες με αντίστοιχη ή μεγαλύτερη ισχύ από τους σημερινούς, οι οποίοι όμως θα είναι αρκετά πιο οικονομικοί, καθώς θα συνδυάζονται και με σύγχρονα αυτόματα κιβώτια των οκτώ σχέσεων.

Το πλαίσιο θα είναι πιο άκαμπτο χάρη στην ευρεία χρήση αλουμινίου και το συνολικό βάρος θα μειωθεί, προς όφελος της κατανάλωσης και των επιδόσεων! Αναμφίβολα, στόχος της Jeep είναι να μην αλλοιωθεί ο χαρακτήρας του Wrangler και απλώς να εκσυγχρονιστεί, ώστε οι παραδοσιακοί «φίλοι» του μοντέλου να μην «απογοητευτούν» από τη νέα του γενιά.

* Οι φωτογραφίες απεικονίζουν το σημερινό Jeep Wrangler.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!