Ρόσι: «Είμαι πολύ πιο γρήγορος εφέτος»

Ρόσι: «Είμαι πολύ πιο γρήγορος εφέτος»

Γιατί πιστεύει «ο Γιατρός» ότι θα νικήσει μετά από επτά χρόνια πάλι στο Ζάξενρινγκ, πώς περιγράφει την πίστα και τι λέει για τους Γερμανούς φίλους του;

Ρόσι: «Είμαι πολύ πιο γρήγορος εφέτος»

Ανυπόμονος να τρέξει στο Ζάξενρινγκ είναι ο Βαλεντίνο Ρόσι, όπου νίκησε για τελευταία φορά το 2009. Ωστόσο «ο Γιατρός» δηλώνει αισιόδοξος στη γερμανική εφημερίδα ‘’Βild’’ και τονίζει, ότι «έχω μεγάλη όρεξη να τρέξω πάλι. Τις τελευταίες ημέρες άντλησα δύναμη, όμως το μόνο που θέλω τώρα, είναι ‘’να αμοληθώ’’ στο Ζάξενρινγκ. Μου αρέσει η πίστα και την Κυριακή θα τα δώσω όλα, για να τρέξω έναν ωραίο αγώνα. Είναι σημαντικό να επιστρέψω στο βάθρο».

Ο Βάλε απάντησε και στο ερώτημα, πού βασίζει αυτή την αισιοδοξία του λέγοντας: «Πολύ απλά. Επειδή νιώθω εξαιρετικά καλά με τη Yamaha μου. Είναι τρελό, όμως αυτή τη χρονιά είμαι πολύ πιο γρήγορος από τον προηγούμενο χρόνο, αν και αυτό δεν αντικατοπτρίζεται σε βαθμούς. Πιστεύω, ότι στο Ζάξενρινγκ θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε έναν υπέροχο αγώνα».

«Ο Γιατρός» είναι πολύ δημοφιλής και στη Γερμανία, μάλιστα μία εξέδρα της πίστας του Ζάξενρινγκ θα είναι βαμμένη στα κίτρινα και θα ονομάζεται από εδώ και εμπρός «VR46-Eξέδρα». Ο 37χρονος αποκάλυψε επίσης, ότι «στο Ζάξενρινγκ μου αρέσουν κυρίως το κοινό και η ατμόσφαιρα. Χαίρομαι ήδη από τώρα για τους οπαδούς μου».

Best of internet