Η ιδανική Mercedes-Benz για... γκολφ! (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Η ιδανική Mercedes-Benz για... γκολφ! (video)
Η εταιρεία με σήμα το αστέρι εξέλιξε ένα δικό της αμαξίδιο γκολφ, το οποίο δεν παρεκκλίνει καθόλου από τις παραδοσιακές αξίες της, καθώς είναι κορυφαίο ποιοτικά και εφοδιάζεται με τεχνολογία αιχμής!

Πολλοί κάτοχοι Mercedes-Benz ασχολούνται εντατικά με το γκολφ, οπότε η φίρμα αποφάσισε να κατασκευάσει ένα ειδικό αμαξίδιο, με το δικό της τρόπο. Το Garia Golf Cart, όπως ονομάζεται, έρχεται για να θέσει νέα στάνταρ, όπως υποστηρίζει η εταιρεία.

Με μοναδικές πινελιές για τη συγκεκριμένη κατηγορία οχημάτων, το πιο... πολυτελές αυτοκίνητο γκολφ έρχεται με φώτα LED, ανθρακονημάτινη οροφή, ζάντες αλουμινίου 14 ιντσών, διαχύτη αέρος στο πίσω μέρος και ειδικές τσάντες για τα μπαστούνια. Στο χώρο των επιβατών, ξεχωρίζει αμέσως η μεγάλη ταμπλέτα στην κεντρική κονσόλα με την οθόνη αφής των 10,1 ιντσών και οι δερμάτινες επενδύσεις μαζί με τα ξύλινα διακοσμητικά.

Το σύστημα infotainment υποστηρίζει σύνδεση με smartphone μέσω Bluetooth και ο οδηγός μπορεί να ακούει την αγαπημένη του μουσική που έχει «φορτώσει» στο κινητό του τηλέφωνο, ενώ δεν χρειάζεται να απασχολεί τα χέρια του αν δεχθεί ένα τηλεφώνημα κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Ένα άλλο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του αμαξιδίου της Mercedes-Benz είναι το ψυγείο που βρίσκεται κάτω από το κάθισμα, ώστε το νερό ή τα αναψυκτικά να διατηρούνται κρύα!

Στο κομμάτι του κινητήρα, το Garia Golf Cart εξοπλίζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ που αποδίδει 14 ίππους και του επιτρέπει να κινηθεί με ταχύτητες έως τα 30 χλμ./ώρα. Από την άλλη, οι μπαταρίες του προσφέρουν αυτονομία της τάξεως των 80 χιλιομέτρων, με μια πλήρη φόρτιση! Η φίρμα δεν έχει αποφασίσει αν το μικρό τετράτροχο όχημα θα φτάσει ως την παραγωγή, με αυτό να εξαρτάται από τη ζήτηση που θα υπάρξει.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!